>
Nina Ottosson Dog Smart
Productafbeelding /5
Product afbeelding van Nina Ottosson Dog Smart

Nina Ottosson Dog Smart

Verberg traktaties en uw huisdier kan aan de slag met de Dog Smart. Onder de botjes en buisjes op het bord kunt u snoepjes plaatsen. Het spel levert leuk tijdverdrijf op voor dier en baas.

   » Meer informatie
2 varianten, vanaf: € 15,95

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €2,95
Bij besteding van €25 - €49

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €25

Trustpilot
9.2/10 | 16376 reviews
2 varianten, vanaf: € 15,95
In winkelwagen 
Product Prijs Voorraad Bestellen
Nina Ottosson Dog Smart - Kunststof € 15,95
Nina Ottosson Dog Smart - Composiet € 18,95
Productinformatie

Verberg traktaties en uw huisdier kan aan de slag met de Dog Smart. Onder de botjes en buisjes op het bord kunt u snoepjes plaatsen. Het spel levert leuk tijdverdrijf op voor dier en baas.

Let op: Een aantal spellen van Nina Ottosson zijn aangepast. Bij de Dog Smart krijgen de botjes een aflopende vorm waardoor het ene uiteinde smaller is dan het andere. Ze zijn hierdoor makkelijker op te pakken en door ze om te draaien kan de moeilijkheidsgraad veranderd worden. Daarnaast komt er een Dog Smart Composiet. Composiet bestaat voor 50% uit hout en voor 50% uit gerecycled kunststof. Het is niet giftig, gemakkelijk te reinigen en behoudt langer een frisse uitstraling dan hout.

Dog Smart

Het spel bestaat uit een bord waar holle plastic botjes of buisjes op geplaatst kunnen worden. Onder de witte plastic botjes en buisjes kunt u een lekkere traktatie verstoppen. Plaats de snoepjes eronder terwijl uw huisdier meekijkt. Het dier moet de plastic botjes en buisjes van composiet omhoog tillen of wegduwen om bij de snoepjes te komen. De Dog Smart heeft moeilijkheidsniveau 1. Voor meer informatie over de spellen van Nina Ottosson kun je kijken op de merkpagina.

Let op: Geschikt voor iedere hond, ongeacht leeftijd, ras of grootte. De Dog Smart is tevens geschikt voor konijnen.

Materiaal

De Dog Smart Kunststof is gemaakt van gerecycled kunststof en de Dog Smart Composiet van gerecycled hout en gerecycled plastic, wat gemakkelijk kan worden gereinigd met water en zeep. Controleer na het wassen altijd of er geen zeepresten zijn achtergebleven.

Nina Ottosson Dog Smart

 

Beoordelingen voor Nina Ottosson Dog Smart

Heb je ervaring met Nina Ottosson Dog Smart ? Geef ons dan je mening over dit product.

“Leuk spel”

Door 

Leuk spel. Kan zowel met neus als poot als bek onderzocht worden. Wel zorgen dat je een stevige (niet glijdende) ondergrond heeft of zelf met een hand tegen houden. Onze hond had namelijk door dat hij ook het hele bord door de kamer kon smijten om alle brokjes te krijgen, terwijl dat nou juist niet de bedoeling is..

“Speelpret”

Door 

Mijn hondjes vinden het geweldig en ze worden steeds slimmer in het snel vinden van een manier om het snoepje te pakken

Schrijf je eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit