> Nieuwe website voor online dierenapotheek Medpets.nl

Nieuwe website voor online dierenapotheek Medpets.nl

Nieuwe website voor online dierenapotheek Medpets.nl

Sinds vrijdag 13 juli j.l. heeft online dierenapotheek Medpets.nl een geheel vernieuwde website. Het design van Medpets.nl is flink onder handen genomen en heeft een frisse uitstraling gekregen. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan het verbeteren van het bestelproces. De lancering van de nieuwe website markeert de implementatie van een nieuwe huisstijl waarmee de online dierenapotheek zich nadrukkelijker wil gaan profileren.

Opfrisbeurt

Aan de vorige website was – sinds de oprichting van Medpets.nl in 2007 – nauwelijks iets veranderd. “Vijf jaar na de start was het design gedateerd geraakt en liepen we ook tegen beperkingen in de functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid aan”, aldus Medpets.nl-directeur Elies van der Graaff. “Het was dus de hoogste tijd om Medpets.nl een flinke opfrisbeurt te geven.”

Veel aandacht

Met name aan het ontwerp van een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk bestelproces heeft de online dierenapotheek veel aandacht besteed. “We hebben goed geluisterd naar op- en aanmerkingen van onze klanten en daarnaast gekeken naar hoe de grote e-commerce partijen hun bestelproces hebben ingericht”, vat Van der Graaff het totstandkomingsproces samen.

Nieuwe huisstijl

De lancering van het vernieuwde Medpets.nl vormt het startschot voor de implementatie van een nieuwe huisstijl voor de online dierenapotheek. Een belangrijk aspect vormt de subtiele aanpassing in het logo. Van der Graaff: “Door .nl achter Medpets te plaatsen kunnen we ons met name offline krachtiger als online dierenapotheek profileren”. De nieuwe huisstijl zal de komende tijd in alle on- en offline uitingen van de dierenapotheek worden doorgevoerd.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.medpets.nl of telefonisch contact opnemen met Elies van der Graaff, directeur van Medpets.nl. Telefoonnummer: 0186 - 575528 E-mailadres: vandergraaff@medpets.nl.

Deel dit artikel

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten