> Medpets.nl winnaar Thuiswinkel Award Publieksprijs XS

Medpets.nl winnaar Thuiswinkel Award Publieksprijs XS

Medpets.nl winnaar Thuiswinkel Award Publieksprijs XS

Online dierenapotheek Medpets.nl heeft gisteren (6 maart 2014) een Thuiswinkel Award Publieksprijs XS in ontvangst mogen nemen. In The Harbour Club in Amsterdam werd Medpets.nl uitgeroepen tot de beste webwinkel in de categorie Dieren.

De Publieksprijzen XS zijn onderdeel van de Nationale Thuiswinkel Awards, een jaarlijks terugkerend evenement waaraan alle webwinkels in Nederland die online producten en/of diensten verkopen aan Nederlandse consumenten kunnen deelnemen. De Publieksprijzen XS zijn bedoeld voor webshops met een jaaromzet tot 4 miljoen euro.

In 2013 nam Medpets.nl voor het eerst deel aan de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen. Toen eindigde de online dierenapotheek nipt op de tweede plaats. Dit jaar was de gemiddelde beoordeling van aspecten als klantenservice, prijs-kwaliteitverhouding en gebruiksvriendelijkheid van de website goed voor de eerste plaats.

“Op het winnen van deze onderscheiding mag het hele Medpets-team trots zijn”, adlus Elies van der Graaff, directeur van Medpets.nl. “Op elk vlak moet je goed presteren, anders kun je deze award niet winnen. Het is voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn en zo moeten doorgaan”.

Deel dit artikel