> Medpets wint Webshop Award tijdens Dutch Pet Awards 2019

Medpets wint Webshop Award tijdens Dutch Pet Awards 2019

Medpets wint Webshop Award tijdens Dutch Pet Awards 2019

Medpets heeft op 5 november de Webshop Award in ontvangst genomen tijdens de Dutch Pet Awards. Met lovende woorden van de jury mocht Medpets het podium betreden om deze prachtige prijs in ontvangst te nemen.

De Dutch Pet Awards werden uitgereikt in het betoverende Efteling Theater. Tijdens deze avond werden er diverse awards uitgereikt voor o.a. de beste non-profit organisatie, het beste product, de beste dierenartspraktijk en de beste paraveterinair. Medpets was aanwezig als genomineerde voor de Webshop Award. Deze award werd voor het eerst uitgereikt en was daarom een primeur! Samen met Catcetera.nl en Zooplus.nl heeft Medpets de jury kennis laten maken met hun bedrijf. Belangrijke criteria waren hierin klantcontact, dierenwelzijn, omgang met personeel, propositie en resultaat.

De avond werd opgebouwd met mooie shows van de theatervoorstelling Caro en heerlijke, culinaire gerechten. Na lang in spanning te wachten, was het moment daar! De uitreiking van de Webshop Award. De jury sprak lovende woorden uit over de winnaar. Vooral het ontstaan van het bedrijf en de belangrijke rol van de dierenartsen binnen het bedrijf maakten veel indruk bij de jury. Tot slot werd de winnaar bekend gemaakt: Medpets! We zijn enorm trots dat we deze prijs in ontvangst mochten nemen. We willen iedereen bedanken die dit mede mogelijk heeft gemaakt!

Deel dit artikel