> Medpets.nl in de race voor titel Beste Webwinkel 2013

Medpets.nl in de race voor titel Beste Webwinkel 2013

Medpets.nl in de race voor titel Beste Webwinkel 2013

Jaarlijks worden de Thuiswinkel Awards georganiseerd: dé verkiezing voor Beste Webwinkel. Medpets.nl is dit jaar voor het eerst in de race om te worden verkozen tot Beste Webwinkel 2013 in de categorie Dieren. Daarvoor kunnen we uw stem natuurlijk goed gebruiken! Lees snel verder en breng uw stem uit!

Medpets.nl is dit jaar voor het eerst in de race om te worden verkozen tot Beste Webwinkel 2013 in de categorie Dieren. Tijdens de Nationale Thuiswinkel Awards 2013 op 7 maart aanstaande zullen de winnaars van de verschillende categorieën bekend worden gemaakt.

Jaarlijks evenement

De Thuiswinkel Awards worden jaarlijks georganiseerd door de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards. Deelname aan de Thuiswinkel Awards is alleen mogelijk voor webshops die zijn aangesloten bij Thuiswinkel.org, de belangenvereniging van webwinkels in Nederland waarvan Medpets.nl sinds oktober 2012 lid is.

Thuiswinkel Awards

De Thuiswinkel Awards zijn onderverdeeld in vakprijzen en publieksprijzen, waarbij de winnaars bepaald worden door respectievelijk een vakjury en het publiek, de klanten. De publieksprijzen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Medpets.nl is ingedeeld in de categorie Dieren. In tegenstelling tot voorgaande jaren, waarbij het publiek gevraagd werd één stem te geven, dienen stemmers de webshop nu op verschillende aspecten te beoordelen. Op een puntenschaal van 1 tot 10 kan men de mate van tevredenheid ten aanzien van de klantenservice, prijs-kwaliteitverhouding, gebruiksvriendelijkheid van de website, etc. aangeven. De webshop met de hoogste gemiddelde score mag zich uiteindelijk een jaar lang Beste Webwinkel 2013 noemen en het bijbehorend logo voeren.

Stem op ons!

Het spreekt voor zich dat wij deze titel graag zouden winnen! Een mooiere onderscheiding is nauwelijks denkbaar: door het publiek verkozen worden tot Beste Webwinkel. Daarvoor kunnen we uw stem natuurlijk goed gebruiken!

Namens het hele team van Medpets.nl willen wij u alvast hartelijk bedanken voor uw stem!

Deel dit artikel