HOERA 10 jaar Medpets!

10 Jaar Medpets
Dit vieren wij met 5% korting op alles

Even terug naar 2008... Gezondheidsproducten voor huisdieren werden toen alleen nog maar offline via de reguliere dierenarts verkocht. Medpets bracht hier verandering in en startte dat jaar als eerste in Nederland met het online aanbieden van een groot assortiment diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, verzorgingsproducten en dieetvoer. Nu 10 jaar later zijn we met meer dan 15.000 kwalitatieve producten de grootste online dierenwinkel van Nederland! Met een team van 80 medewerkers verlaten maandelijks meer dan 65.000 pakketten ons magazijn met als eindbestemming klanten in onder andere Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Wij laten ons 10-jarig jubileum natuurlijk niet zomaar voorbij gaan en daarom geven we 3 dagen lang 5% korting op het hele assortiment!

Kortingscode*: FEEST

*Alleen geldig op 7, 8 en 9 november.

Shop nu alles met 5% korting voor:
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten