> Alle actieve Medpets.nl kortingscodes

Alle actieve Medpets.nl kortingscodes

Alle actieve Medpets.nl kortingscodes

Wekelijkse korting

Iedereen is dol op korting! Daarom vind je hier iedere week een nieuwe kortingscode uit de Medpets nieuwsbrief. Wil je geen kortingscode missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle wekelijkse kortingscodes direct in je mailbox!

> Nog even en het is weer zover!

Over een aantal weken is het weer oud en nieuw. Voor ons een leuke feestdag, maar voor de dieren alles behalve. Geef jouw angstige huisdier de komende weken de juiste ondersteuning, zodat hij ook een rustige jaarwisseling tegemoet gaat. Nu 5% korting op alle producten tegen vuurwerkangst!


Kortingscode: VUURWERK4918 (geldig t/m 9 december)

Bekijk hier de nieuwsbrief.

Nog meer korting!

Naast de wekelijkse kortingscode geeft Medpets nog meer korting. Een overzicht van alle andere kortingscodes vind je hieronder en voor nog meer lopende acties kijk je op de Medpets actiepagina.

Omdat we naar onze klanten toe graag transparant willen zijn, publiceren wij alle actieve kortingscodes. Er zijn namelijk veel valse of reeds verlopen kortingscodes in omloop. Door op deze pagina de actieve kortingscode(s) te publiceren, willen we duidelijkheid scheppen en teleurstelling voorkomen. Een kortingscode is doorgaans van toepassing op een product, productcategorie of merk. Door de kortingscode tijdens het bestellen te activeren, krijg je tijdelijk korting op de prijs van het product. Deze korting is - afhankelijk van de actie - een vast bedrag of percentage van de productprijs of het totaalbedrag. Op onze kortingscodeacties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.