Groene Os Darm Compositum - Paard/Pony

Product afbeelding van Groene Os Darm Compositum - Paard/Pony
Productafbeelding /1
Product afbeelding van Groene Os Darm Compositum - Paard/Pony

Groene Os Darm Compositum is een aanvullend diervoeder voor paarden en pony's ter bevordering van een gezonde darmwerking. Dit supplement helpt om de ontlasting dikker te maken en zachter en ondersteunt zo de werking van de darmen en de spijsvertering.

   Meer informatie
  1 werkdag

Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag verzonden

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €49,-

Groene Os Darm Compositum - Paard/Pony - 100 ml € 25,25
In winkelwagen 
Product Prijs Voorraad Bestellen
Groene Os Darm Compositum - Paard/Pony - 100 ml   € 25,25
Productinformatie

Groene Os Darm Compositum is een aanvullend diervoeder voor paarden en pony's ter bevordering van een gezonde darmwerking. Dit supplement helpt om de ontlasting dikker te maken en zachter en ondersteunt zo de werking van de darmen en de spijsvertering.

Groene Os Darm Compositum

Groene Os Darm Compositum bestaat uit diverse kruiden die kunnen bijdragen aan het bevorderen van een normale darmpassage, beschermen van het darmslijmvlies en aan een verbeterde spijsvertering.

Indicaties:

Het wordt o.a. gebruikt bij dunne ontlasting, verstopping en overgevoeligheidsreacties in de darmen, maar ook tijdens en/of na een antibioticakuur kan dit middel worden ingezet. Groene Os Darm Compositum kan bijdragen aan een normale, gezonde darmpassage en kan daarom zowel worden ingezet als ondersteuning bij een te snelle als bij een te trage darmpassage.

Dosering en toediening:

Voor inwendig gebruik bij pony's en paarden.
Tenzij de dierenarts anders voorschrijft, mogen paarden en pony's 2 maal daags 20-30 druppels toegediend krijgen. Het beste is om een kuur van 6 weken te geven. Afhankelijk van de resultaten kan de kuur verlengd worden met 6 weken. Tussen 2 kuren altijd een stopweek inlassen.

Bijzonderheden:

Geschikt voor paarden met gevoelige darmen. Veel problemen in de darmen hebben echter niet primair hun oorzaak in de darmen maar komen onder andere voort uit het niet voldoende werken van alvleesklier, milt, lever of door de aanwezigheid van teveel parasieten. Het is daarom aan te bevelen te onderzoeken welke oorzaak de problemen oplevert om ook daaraan te kunnen werken. Dit supplement niet geven tijdens de dracht en lacatieperiode.

Ingrediënten:

Water (Aqua), Grote weegbree (Plantago major), Zilverschoon (Potentilla anserina), Tormentil (Potentilla erecta), Salie (Salvia officinalis), Alsem (Artemisia absinthium), Amerikaanse Sering (Ceanothus americanus), Kamille (Chamomilla vulgaris), Ethanol 35% v/v.

Product ID: 205

Bijsluiter 

Voor Groene Os Darm Compositum - Paard/Pony is een bijsluiter beschikbaar. Wij adviseren Adobe Reader voor het lezen van onze bijsluiters. Klik op onderstaande link om de bijsluiter te openen in een nieuw venster.

Groene Os Darm Compositum Paard/Pony bijsluiter
bijsluiter-groene-os-darm-compositum-paardpony-1.pdf (16 KB)
Beoordelingen voor Groene Os Darm Compositum - Paard/Pony

Heb je ervaring met Groene Os Darm Compositum - Paard/Pony ? Geef ons dan je mening over dit product.

“Helaas ”

Door 

Helaas heeft het niet gewerkt bij ons paard. Op Facebook werd vertelt dat het beide kanten op werkt. Maar werd het bij mijn paard alleen maar erger en was ze echt aan de diarree. Ik ben er mee gestopt en de mest werd weer vaster.

Schrijf je eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten