Forza10
Forza10

Forza10

Forza10 is de nieuwe naam voor de vertrouwde producten van Sanypet. De natuurlijke dieetvoeding van Forza10 is bijzonder geschikt voor honden die gevoelig zijn voor residuen in het vlees.

Vrij van onnodige toevoegingen

Het dieet van Forza10 is vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, schadelijke bestrijdingsmiddelen en genetisch gemanipuleerde organismen. Het assortiment heeft een volledig natuurlijke conservering door middel van vitamine E en rozemarijn.

Vrij van residuen

De dieetvoeding van Forza10 is een gezond, kwalitatief en milieubewust product en voldoet aan de behoeften van honden die gevoelig zijn voor de aanwezigheid van residuen in vlees. Zowel het gebruik van genetisch gemodificeerde ingrediënten, als het gebruik van genetisch gemodificeerde enzymen is uitgesloten in het diervoer.

Eiwit

Het dieet van Forza10 is een voeding met een unieke eiwitbron. Deze eiwitten zijn enkel afkomstig van wild zwijn, hert, paard of vis (laag allergeen), dit maakt de Forza10 voeding geschikt voor een eliminatiedieet voor honden met voedselovergevoeligheid, - allergieën of -intolerantie.

Tarweglutenvrij

Het dieet van Forza10 is 100% tarweglutenvrij. Sommige honden zijn gevoelig voor tarwegluten en deze kunnen zelfs een allergie veroorzaken.

Sojavrij

Het dieet van Forza10 is 100% sojavrij. Voeding met soja bestanddelen kunnen mogelijk een bijdrage leveren aan voedingsallergieën bij honden.

Omega vetzuren

Het dieet van Forza10 is rijk aan Omega-3 en 6-vetzuren. Deze vetzuren bieden een natuurlijke bescherming, werken ontstekingsremmend en zorgen ervoor dat het immuunsysteem van de hond effectief en doeltreffend werkt. Het hoge gehalte van Omega-3 en Omega-6 vetzuren draagt ook bij aan een glanzende vacht.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten