Dog Mate

Dog Mate is onderdeel van het merk Pet Mate. De dierendeuren van Pet Mate hebben borstel verzegelde, magnetisch gesloten kleppen voor ultieme tocht- en weersbestendigheid en ter vermindering van energieverlies in het huis. Ze zijn gemaakt van de beste kwaliteit plastic met 3 jaar garantie op alle modellen.

Hondendeur

Voor het gemakkelijk in en uit huis laten van je hond biedt Medpets de Dog Mate Hondendeur aan. Dit hondenluik is gemaakt van kunststof en heeft een flap waarlangs je hond makkelijk naar binnen of naar buiten kan gaan. Verder is het luik voorzien van een tochtstrip en kan de flap vast worden gemaakt wanneer nodig. De hondendeur is verkrijgbaar in de maten S, M en L.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten