Bob Martin

Bob Martin is in 1892 opgericht door Robert Martin. Het bedrijf zoekt constant naar manieren om het verzorgen van je huisdier makkelijker en effectiever te maken. Samen met dierenexperts en dierenartsen maakt Bob Martin geweldige dierenproducten en geeft advies over de verzorging van huisdieren aan iedereen, overal en wanneer ze het nodig hebben. De producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn wereldwijd verkrijgbaar.

Producten

Onderstaand zie je die producten van Bob Martin aangeboden door Medpets. De vlooienspray beschermt je huisdier tot 4 weken tegen vlooien en teken. Dit product kan zowel op je huisdier als in huis worden gebruikt. Ook zijn er druppels verkrijgbaar om vlooien, teken en luizen op je hond te doden. De Spot On beschermt je hond 8 weken tegen vlooien en 4 weken tegen luizen. Controleer of je hond ouder is dan 2 maanden voor gebruik en neem de juiste variant voor de grootte van je hond.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten