Biofood

Biofood

Biofood gebruikt al vanaf het begin natuurlijke producten met als achterliggende gedachte ‘respect voor dier, mens en milieu’. Met de smaakvolle en gezonde schapenvetproducten neemt Biofood de leiding in hun markt. Biofood blijft zich altijd ontwikkelen op het gebied van natuurlijke, gezonde en smaakvolle producten voor hond en kat door voortdurend nieuwe verpakkingen en nieuwe producten te produceren. Door het gebruik van 100% natuurlijke grondstoffen in de honden en kattenvoeding is Biofood het GROEN-garantie label toegekend. De kwaliteit en natuurzuiverheid worden hiermee gewaarborgd.

Diervoeding

Biofood heeft een groot assortiment aan natuurlijk honden- en kattenvoeding. Hierbij zijn er verschillende soorten voeding op de markt gebracht die jouw hond of kat voorzien van de juiste energiebehoeften. Zo is er bijvoorbeeld speciaal voer voor puppy's en kittens of juist oudere honden en katten. Bij de bereiding van het Biofood voer is er gebruik gemaakt van puur vlees en vis. Hierdoor wordt de Biofood voeding als zeer smakelijk ervaren door jouw hond of kat.

Snacks

Wil jij je hond eens belonen met een overheerlijke traktatie? Biofood heeft verschillende kauwkluiven waar jouw hond zeker van zal genieten. Deze smaakvolle beloning werkt als een natuurlijke tandenborstel en is geschikt voor iedere hond.

Supplementen, vetten en tabletten

Naast overheerlijk voer en lekkere snacks heeft Biofood ook verschillende supplementen die jouw hond kunnen ondersteunen op verschillende gebieden. Zo bieden de schapenvet bonbons ondersteuning aan de huid, vacht, eetlust, vertering, voedselopname en gewrichten. De gisttabletten van Biofood ondersteunen het gebit en de huid en vacht van jouw trouwe viervoeter. Daarnaast kunnen deze tabletten ook ingezet worden tijdens spannende situaties.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten