Beaphar No Stress - Hond

Productafbeelding /5
Product afbeelding van Beaphar No Stress - Hond

No Stress producten werken rustgevend, stimuleren goed gedrag en maken uw hond minder stressgevoelig. Ze zijn te gebruiken bij overmatig blaffen, janken en markeren, verlatingsangst, kennel- en dierenartsbezoek, reizen, onweer, vuurwerk, vernielingen en ongewenst territoriumgedrag.

   Meer informatie
4 varianten, vanaf: € 6,95

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €49,-

4 varianten, vanaf: € 6,95
In winkelwagen 
Product Prijs Voorraad Bestellen
Beaphar No Stress - Hond - 3 Pipetten   € 6,95
Beaphar No Stress - Hond - Band   € 7,95
Beaphar No Stress - Hond - Verdamper en Navulling - 30 ml   € 12,95
Beaphar No Stress - Hond - Navulling - 30 ml   € 8,95
Productinformatie

No Stress producten werken rustgevend, stimuleren goed gedrag en maken uw hond minder stressgevoelig. Ze zijn te gebruiken bij overmatig blaffen, janken en markeren, verlatingsangst, kennel- en dierenartsbezoek, reizen, onweer, vuurwerk, vernielingen en ongewenst territoriumgedrag.

Beaphar No Stress

Beaphar No Stress producten zijn rustgevend, stimuleren goed gedrag en ondersteunen honden in spannende tijden. Deze druppels bevatten Valeriaan-extract; een natuurlijk middel met een rustgevende werking. Het micro-ingekapselde extract komt langzaam vrij en is langdurig werkzaam.

Wanneer gebruiken?

No Stress producten zijn te gebruiken bij overmatig blaffen en janken en sproeien, verlatingsangst, kennel- en dierenartsbezoek, reizen, onweer, vuurwerk, vernielingen en ongewenst territoriumgedrag. Geschikt voor alle hondenrassen en alle leeftijden.

Gebruik No Stress

  • Beaphar No Stress Pipet: De werkingsduur van een No Stress-pipet is een week, doordat het valeriaan-extract langzaam vrijkomt. De dosering is altijd 1 pipet per dier. De hoeveelheid geurstof die een groot of klein dier nodig heeft voor het gewenste effect is gelijk. Dit product is geschikt en veilig voor langdurig gebruik. Voor sommige gedragsafwijkingen kan aanvullend op het gebruik van de druppels nog extra training nodig zijn, om het ongewenst gedrag af te leren.
  • Beaphar No Stress Band: De werkingsduur van de No Stress Band is ongeveer 3 à 4 weken. Bevestig de band losjes om de hals van uw hond zodat er nog 2 vingers tussen passen. Knip het overtollige gedeelte van de band af. Gebruik geen andere halsbanden terwijl u de No Stress Band gebruikt; dit kan de werking verminderen. Bij het wassen van de hond dient u de band te verwijderen. Indien de band nat is geworden, zal deze na opdrogen weer werken. Vernieuw de band om de 4 weken. Niet gebruiken bij honden jonger dan 12 weken of bij honden met een geprikkelde huid.
  • Beaphar No Stress Verdamper: De electrische verdamper verspreidt natuurlijke extracten van valeriaan die bekend staan om de kalmerende eigenschappen. Één vulling (30ml) werkt ongeveer 4 weken. De navulling is enkel te gebruiken met de No Stress verdamper en is los te verkrijgen.

Er is ook nog een No Stress Spray, deze is geschikt voor zowel honden als katten.

Product ID: 3096
Beoordelingen voor Beaphar No Stress - Hond

Heb je ervaring met Beaphar No Stress - Hond ? Geef ons dan je mening over dit product.

“geen effect”

Door 

weinig effect, ons hondje urineert nog steeds. wel een aangename geur

“minder stress”

Door 

Onze border is soms best wel een streskip, en de eerste 3 bandjes hielpen echt heel goed! Ik weet niet of het op den duur gewenning is of niet,maar wij hebben de indruk dat het bandje toch steeds minder werkt!

“Slecht”

Door 

Helpt totaal niet en ruikt erg vies

“No stress band”

Door 

Onze border is soms best zenuwachtig en heeft verlatingsangst. Het bandje.met de lavendelgeur helpt hem echt.

“zeer goed”

Door 

Ik deed de NO STRESS band aan bij mijn hond en zag direct resultaat,ze was ineens een andere hond,veel rustiger zonder dat ze haar echte hondenkuren verleerd was.SUPER dus!
Hopelijk werkt het ook voor jullie hond!

“miskoop”

Door 

de geur van deze halsband is niet te harden. Heel de kamer ruikt ernaar. En dat zou ik dan rond de hals van mijn hond moeten doen, die zijn reuk zoveel maal beter is dan de mijne. Ik vind het verschrikkelijk stinken.

“Werkt niet ”

Door 

Hond is nog steeds bkafferig en zeer acrief

“Bephear kalmerende band hond”

Door 

Ik ben niet tevreden over de band. Na een paar uur al afgedaan. De lucht was zo sterk dat we er zelf benauwd van werden. Dan te bedenken dat de hond zoveel maal beter ruikt. Ze voelde zich er zichtbaar ongelukkig mee. Aangezien we haar ook gebruiken voor het zweetwerk en dit zo overheersend was heb ik heb gauw afgedaan en weg gegooid. Dus weggegooid geld. Helaas

“Beapher no stres hond”

Door 

Helaas helpt dit product, niet bij mijn hond, hij heeft heel veel stres, en heel veel angst, blijft blaffen en schrikt overal van, enz , heb het in ieder geval geprobeerd.

“prima kruiden, die helpen.”

Door 

Vooral de lavendel doet zijn werk goed, nog geen teek gezien op de honden!!

“Geweldig ”

Door 

Wat een mooi product.
Lotte 21 maanden een angstig meisje en door de angst een vreselijke blaffer (lees giller).
Op advies van van Da de band gekocht,wat een verschil in drie dagen tijd .
Ze is nu lekker rustig,maar absoluut niet suf,speelt lekker en niet meer angstig.
Ook het uitlaten gaat met veel meer rust,Lotte probeerde alle honden van zich weg te blaffen iets wat haar niet lukte natuurlijk,ze weegt 5.1 kilo.
Wat zijn Lotte en haar mensen gezin hier blij mee.

“super handig”

Door 

Het werkt gek genoeg ook voor de afweer van teken

“Verdamper honden verlatingsangst/blaffen”

Door 

Onze pup heeft vreselijk last van verlatingsangst en blaft heel veel. Na 3 dagen gebruik kan ik nu naar de wc zonder hij me volgt. Blaft minder, is veel rustiger. Andere volwassen hond slaapt veel meer nu (relax) en snurkt hard. Even weggaan moet nog stapje voor stapje getraind worden met pup maar het werkt!!

“Rust tijdens lange autoritten”

Door 

Waren voorheen ongelooflijk zenuwachtig en opgejaagd. Sinds het gebruik is de rust teruggekeerd. Ze eten dus ook op een normale manier en niet schrokkend. Enkel de correcte dosis toedienen, anderd slapen ze lang en te vast.

“Rustgevend middel”

Door 

Dit middel werkte bij mijn hondje voor geen meter met oud en nieuw. Ze was niet merkbaar kalmer.

“Werkt heel heel goed”

Door 

Hoewel ik er niets van verwachtte, blijkt het middel buitengewoon goed te werken bij onze tamelijk nerveuze jonge herder. Met deze pipet is hij zowel zijn eerste ervaringen met vuurwerk als zijn eerste pensionbezoek ontspannen doorgekomen.

“Beaphar No Stress”

Door 

Heeft niks voor me hond gedaan, maar misschien geld dit niet voor alle honden, dus mogelijk wel uit te proberen. Voor mijn hond toch op zoek naar iets anders.

“Geen verandering ”

Door 

Gekocht om onze hond wat minder angstig te laten zijn als we weg zijn - merkten geen verandering in al haar gedragingen... Helaas

“Echt geen stress”

Door 

Onze hond Is mooi rustig zonder suf te zijn. Hij staat relaxter in het leven dankzij No stress van beaphar en eij hebben niet langer last van overmatig geblaf

“Beaphar no stress”

Door 

Helpt helemaal niet

“Valeriaan pipetten”

Door 

Dit gebruik ik extra ter ondersteuning om de angstige hondjes wat rustiger te krijgen. Alle beetjes helpen, dus ook deze pipetten vorig jaar voor het eerst en dit jaar weer.

“Anti stress druppels”

Door 

Ik heb de druppels gekocht voor de kat van mijn dochter.Hij schreeuwt de hele dag en nacht.Niet gewoon miauwen maar echt schreeuwen.De druppels hebben jammer genoeg niet geholpen.

“Duidelijke positieve invloed”

Door 

Onze kater van 8 jaar werd zeer agressief toen er 2 kleine kittens bijkwamen. Hij gromde continu naar hen, zelfs naar ons en viel de kleintjes aan. Na weken allerlei methodes geprobeerd te hebben, vond ik per toeval dit product. Ik heb het nu 2 weken toegediend en het werkt voortreffelijk! Hij gromt niet meer, valt niet meer aan én eet zelfs samen hen. Een dier kan niet faken, dus de efficiëntie van het product is voor mij bewezen! Een aanrader!

“Werkt redelijk”

Door 

Hond Sint Bernard is wat rustger geworden maar nog steeds bang voor onweer

“Geen effect”

Door 

Geen effect waargenomen op stress gedrag

“beaphar no stress kat”

Door 

Mijn blauw rusje werd er niet rustiger van.

“nerveuze kat”

Door 

Indien toegepast zoals het hoort is het gemakkelijk aan te brengen, zonder uw kat teveel te belasten

Schrijf je eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten