Nieuws en achtergrondinformatie

Tips van onze dierenarts

Voor onze e-mailnieuwsbrief schrijft onze dierenarts tweewekelijks een artikel met achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden bij huisdieren. Via het inschrijfformulier onderaan de pagina kun je je voor de nieuwsbrief aanmelden.

Op deze pagina vind je een verzameling van de artikelen die er zijn verschenen. Dit overzicht zal regelmatig worden aangevuld, zodat er een uitgebreide collectie artikelen met nuttige achtergrondinformatie ontstaat die je te allen tijde kunt raadplegen.

De kracht van wandelen

Wandelen met je hond is gezond en geeft jou en je hond de dagelijkse beweging. Honden hebben behoefte aan beweging en worden graag uitgedaagd tijdens de wandeling.

Lees verder >

Fietsen met honden

Fietsen met je hond is een leuke bezigheid voor jou en je hond. Je kunt de hond mee laten lopen naast de fiets of meenemen in een fietstas/mand of fietskar. Ideaal als je ergens heen moet of gewoon actief bezig wilt zijn samen met je hond.

Lees verder >

Kattengras

Katten hebben de behoefte om gras te eten. Om jouw kat hierin te ondersteunen kun je kattengras kopen. Zo voorkom je dat de kat gras van buiten eet of aan de kamerplanten knaagt.

Lees verder >

Hoefbevangenheid

Hoefbevangenheid is een ontsteking in de hoeven en is erg vervelend voor jouw paard. Het kan verschillende oorzaken hebben. In dit artikel wordt uitgelegd wat hoefbevangenheid is, wat de oorzaken kunnen zijn en wat je er aan kunt doen.

Lees verder >
Hygiëne - omgeving
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten