Arthroluxyl

Kan het bewegingsstelsel van jouw hond wel wat meer ondersteuning gebruiken? Speciaal om meer ondersteuning te bieden aan de spieren en gewrichten heet Arthroluxyl verschillende producten in haar assortiment om bij te dragen aan een gezond bewegingsapparaat.

Arthroluxyl bij Medpets

Medpets heeft twee verschillende producten van Artholuxyl in haar assortiment. De Arthroloxyl C draagt bij aan het behouden van soepele gewrichten van de hond. Dit middel is geschikt voor alle hondenrassen van elke leeftijd. Ook is dit middel geschikt voor drachtige of zogende teven.

Senior

Speciaal voor de ouder wordende hond is er de Artholuxyl Senior. Dit voedingssupplement ondersteunt een gezond bewegingsapparaat van honden. Deze tabletten hebben een natuurlijke ssamenstelling.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten