Altranet

Altranet

Altranet is al sinds 1992 een handelaar in innovatieve producten voor honden. Het merk heeft zijn bekendheid te danken aan de Springer, dit is een speciale beugel die je kunt bevestigen aan de fiets, waardoor jouw hond veilig naast je kan lopen. De missie van Altranet is het produceren van innovatieve, unieke en functionele producten voor je hond.

Fietsbeugel

Medpets heeft de Dogrunner van Altranet in haar assortiment. Deze fietsbeugel maakt het mogelijk om op een veilige manier te fietsen, zodat jouw hond er veilig naast kan lopen. De Dogrunner is een spiraalveer die met behulp van een montageklem aan het frame van de fiets bevestigd kan worden. Hierdoor zijn de handen vrij om te sturen, kan de lijn niet tussen de spaken raken en door de veer blijft je fiets in balans als de hond eraan trekt.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten