Medpets

Welkom bij Medpets! Profiteer nu van een 5% introductiekorting met de kortingscode: AFTERPAY5

Gelukkig beestje, gelukkig baasje!

Daarom willen we elke dag het beste voor ons huisdier. Medpets is dé online shop voor de gezondheid van je dier met het grootste assortiment voor jouw dier. Je vindt als dierenliefhebber alles wat je nodig hebt voor de gezondheid van jouw huisdier in onze webshop. Zo leveren we diergeneesmiddelen, (dieet)voer en voedingssupplementen, maar ook al je dierbenodigdheden zoals hondenmanden, speelgoed, krabpalen, kattenbakken en nog veel meer. Met meer dan 15.000 kwalitatieve producten in het assortiment is er voor elk dier wat wils.

Onze dierenarts

Omdat de gezondheid van je dier bij Medpets voorop staat, is er altijd een dierenarts die je te woord kan staan met gratis advies. Van voedingsadvies tot vragen over vlooien en teken, je kunt altijd bij ons terecht. Ook als je andere vragen hebt, kun je telefonisch contact opnemen. Ook schrijft onze dierenarts regelmatig artikelen over veel voorkomende problemen, lichamelijke aandoeningen en andere aandachtsgebieden bij huisdieren. Heb je advies nodig? Bel dan naar 0186 – 57 55 28 of stuur een e-mail naar: dierenarts@medpets.nl.

Snelle en gemakkelijke verzending

Bestel je voor 21:00 uur? Dan biedt DHL je bestelling, indien alle producten voorradig zijn, de volgende dag op het door jou opgegeven afleveradres aan. Kijk ook naar de mogelijkheden voor vandaag besteld, dezelfde dag in huis of avondbezorging. Bij bestellingen met een waarde van € 59,- of meer brengen wij voor verzending binnen Nederland geen verzendkosten in rekening.

Gratis retourneren

Met 30 dagen bedenktijd op ongeopende/gebruikte producten. Heb je voer bij ons besteld dat jouw huisdier niet lekker vindt? Bekijk dan de voorwaarden van onze smaakgarantie om het gratis te retourneren.