Productafbeelding /1
Product afbeelding van VetComplex Renal Cat

VetComplex Renal Cat

Product afbeelding van VetComplex Renal Cat

VetComplex Renal Cat is een volledige voeding voor de volwassen (senior) kat met chronische nierproblemen.

   » Meer informatie
2 varianten, vanaf: € 18,25

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €2,95
Bij besteding van €25 - €49

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €25

Trustpilot
9/10 | 14258 reviews
2 varianten, vanaf: € 18,25
In winkelwagen 
Product Prijs Voorraad Bestellen
VetComplex Renal Cat - 1,5 kg € 18,25
VetComplex Renal Cat - 3 kg € 31,50

Productinformatie

VetComplex Renal Cat is een volledige voeding voor de volwassen (senior) kat met chronische nierproblemen.

Nierproblemen

Katten met chronische nierinsufficiëntie hebben een sterk verminderde eetlust. Een specifieke voeding zorgt ervoor dat de verliezen van bepaalde elementen door de nieren wordt gecompenseerd, de aanvoer van schadelijke elementen wordt gecontroleerd en de verergering van nierproblemen wordt beperkt.

VetComplex Renal Cat

VetComplex Renal Cat is ontwikkeld om de voortgang van de chronische nierinsufficiëntie te helpen afremmen door een verlaging van de schadelijke elementen voor de nier en het verlies van andere elementen te herstellen. De zeer hoge smakelijkheid en de kleine porties helpen het verlies van eetlust te compenseren.

Te gebruiken bij:

  • Katten met chronische nierproblemen
  • Katten met chronische leverproblemen
  • Katten met chronische hartproblemen

Eigenschappen van VetComplex Renal Cat

De voeding bevat zeer veel energie dankzij een hoog gehalte aan vetten zodat met een kleine hoeveelheid al wordt voorzien in de behoefte wat voor katten met weinig eetlust ideaal is. Daarnaast zorgt de omhulling van de brok met vet dat de smakelijkheid wordt vergroot. De juiste eiwitaanvoer helpt bloedvergiftiging te bestrijden en voorkomt dat de lever overbelast wordt. De oplosbare vezels verminderen het stikstofgehalte zodat het minder belastend is voor de nieren.Het fosfor-, calcium-, kalium- en natriumgehalte zijn aangepast om katten met nierproblemen zo optimaal mogelijk te kunnen beschermen zonder dat er sprake van tekorten is.Het antioxidantencomplex (vitamine E, selenium en tomatenlycopeen) helpt de bloedvaten, hart en nieren te beschermen en de achteruitgang van de nieren te vertragen. Door de samenstelling van de voeding wordt het gehalte aan fosfor, ureum en ammoniak in het bloed verlaagd en helpt het zo de nierfunctie te beschermen. De essentiële omega 3-vetzuren helpen de doorbloeding en filterwerking van de nieren te verbeteren en zo de voortgang van de chronische nierproblemen te vertragen. Door het hoge gehalte aan arginine (aminozuur) kan chronische leverinsufficiëntie gecompenseerd worden.

Niet gebruiken bij

  • Fysiologische staat of aandoening die een hoge opname van eiwitten vereist zoals het begin van de groei (kittens), dracht of lactatie, maar ook bij abnormale lage eiwitwaarden in het bloed.
  • Katten met aanleg tot urinewegstenen die bestaan uit struvieten

Ingrediënten

Maïs, maïseiwitten*, dierlijk vet, gedehydreerd vlees, tarwe, bietenpulp, lijnzaad, ei in poeder*, visolie, sojabonen*, calciumcarbonaat, peulen van bonen, fructo-oligosacchariden, bernagezaden, chitosan, tomatenpoeder en mineralen. (* = eiwitbron)
Antioxidanten: CE additieven.
Zonder kunstmatige aromatische- of kleurstoffen.

 

Beoordelingen voor VetComplex Renal Cat

Heeft u ervaring met VetComplex Renal Cat ? Geef ons dan uw mening over dit product.

“Goed voer”

Door 

Mijn kater met nierproblemen vind het erg lekker

“Goed”

Door 

1 van de 2 poezen eet dit droogvoer zeer graag en de andere poes vindt het maar niets

“Tevreden kat”

Door 

Onze 12 jarige poes heeft al meerdere soorten speciaalvoer voor nierproblemen geprobeerd waaronder ook specific. Deze at ze allemaal niet van harte tot ik ooit via de dierenarts een proefzakje van virbac kreeg. Deze vind ze echt super lekker! Ze zit heerlijk in haar vel en heeft een mooie glanzende vacht.

“Goede brok!”

Door 

Onzeierpatient vindt dit tot nu toe de lekkerste droge brokken. Meestal eet hij er heel behoorlijk an.

“Het leek even goed te gaan”

Door 

Toen ik de zak open maakte sprong de kat bijna op het aanrecht, ze vond het heerlijk ruiken. Maar de brokjes waren helaas te groot voor haar, ze kan niet goed kauwen op harde brokjes. Ze probeerde het wel. Ik heb de brokjes wel bewaard, denk over manieren om hier een soort half natvoer van te maken door de brokjes met een hamer stuk te slaan en aantrekkelijk vocht toe te voegen. Ik denk dat het heel geschikt voer kan zijn voor katten die nog goed op harde brokjes kunnen kauwen.

“VetComplex Renal is het enige dat mijn zieke kat lust”

Door 

Mijn kat is een zéér kieskeurige eter.
Royal Canin Renal lust ze bijv. niet.

VetComplex lukt.

“nierdieet”

Door 

mijn kat is 18 jaar en een lastige eter, altijd geweest. Nu nierdieet noodzakelijk is is het helemaal lastig, maar deze brokjes, eet ze wel

Schrijf uw eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit