Productafbeelding /1

Product afbeelding van Royal Canin Skin Support Hond

Royal Canin Skin Support Hond

Product afbeelding van Royal Canin Skin Support Hond

Royal Canin Skin Support is dieetvoeding speciaal ontwikkeld voor de behandeling van huidaandoeningen en haarverlies vaak ten gevolge van atopie bij de hond.

   » Meer informatie
2 varianten, vanaf: € 21,95

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €2,95
Bij besteding van €25 - €49

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €25

Trustpilot
8.7/10 | 11880 reviews
2 varianten, vanaf: € 21,95
In winkelwagen 
Product Prijs Voorraad Bestellen
Royal Canin Skin Support Hond (SS 23) 2 kg € 21,95
Royal Canin Skin Support Hond (SS 23) 7 kg € 54,95
Productinformatie

Royal Canin Skin Support is dieetvoeding speciaal ontwikkeld voor de behandeling van huidaandoeningen en haarverlies vaak ten gevolge van atopie bij de hond.

Atopie

Dit is een allergische reactie op stoffen uit de omgeving van de hond (pollen, schilfers, stofmijten etc.). Bij de hond uit zich dit voornamelijk in de vorm van huidklachten. Het is een chronische aandoening waarbij de klachten herhaaldelijk of continu kunnen optreden. De aandoening kan niet worden genezen, maar met de juiste behandeling zoals speciale voeding kunnen de klachten jarenlang goed onder controle worden gehouden.

Royal Canin Skin Support

Voeding kan een belangrijke rol spelen bij de behandeling van huidproblemen bij honden en katten. Royal Canin heeft veel onderzoek gedaan naar de bijdrage die de voeding kan leveren aan de huid. Gebaseerd op deze gegevens is het Royal Canin Skin Support ontwikkeld voor de behandeling van atopie, wondgenezing, en andere huidaandoeningen die gepaard gaan met ontsteking, jeuk en haarverlies.

Indicaties

  • Atopische dematitis (chronische huidontstekingen met verschillenden oorzaken)
  • Ichthyosis (erfelijke huidaandoeningen met droge schilferige huid)
  • Behoud van huidfunctie bij dermatose (huidziekte en haarverlies)
  • Pyodermatitis (traumatische huidontsteking)
  • Dermatose bij vlooienallergie
  • Wondgenezing
  • Otitis externa (oorontsteking)

Contra-indicaties

Royal Canin Skin Support is niet geschikt voor pups en drachtige of zogende teven. Uw dierenarts kan u het beste adviseren over de behandeling en het te volgen dieet.

Eigenschappen

Door de toevoeging van aloŽ vera, vitamine C, taurine en curcumine (antibacteriŽle en ontstekingsremmende werking, maar tevens natuurlijke kleurstof van textiel!) aan Royal Canin Skin Support wordt het natuurlijke afweersysteem van de huid bevorderd en de wondgenezing geholpen. Royal Canin Skin Support bevat een zeer hoog gehalte aan EPA (Eicosapentaeenzuur) en DHA (Docosahexaeenzuur), deze langketen omega-3-vetzuren helpen huidreacties te beperken. Hoge concentraties biotine, niacine en panthotheenzuur in combinatie met zink ondersteunen de huidfuncties en beperken vochtverlies via de huid. De antioxidanten (vitamine E, vitamine C, taurine en luteÔne) beschermen het lichaam tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.

Advies

Royal Canin Skin Support moet vaak gedurende 2 maanden gebruikt worden alvorens zichtbare resultaten worden bereikt. Bij chronische huidaandoeningen wordt geadviseerd Royal Canin Skin Support levenslang te verstrekken.

IngrediŽnten

Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, visolie, bietenpulp, sojaolie, bernagieolie, aloŽ vera extract, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteÔne).

Toevoegingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A, Vitamine D3, IJzer, Jodium, Koper, Mangaan, Zink, Selenium.
Conserveermiddelen en Antioxidanten.

LET OP:

Vanaf mei 2011 bevat Royal Canin Skin Support GEVOGELTE in plaats van VIS als dierlijke eiwitbron. Vanzelfsprekend heeft dit geen enkele invloed op de effectiviteit, de acceptatie en de verteerbaarheid van de dieetvoeding.

Beoordelingen voor Royal Canin Skin Support Hond
4 beoordelingen

Heeft u ervaring met Royal Canin Skin Support Hond ? Geef ons dan uw mening over dit product.

“Super honde voer”

Door 

Top

“Skin support”

Door 

De hond word er niet dikker van kleine poepjes en minder haar uit val ik gebruik het al jaren super brokken .

“goed produkt”

Door 

geeft het al jaren ,geen huidproblemen meer

“hondje”

Door 

goed

Schrijf uw eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit