Productafbeelding /6
Product afbeelding van Nina Ottosson Dog MixMax

Nina Ottosson Dog MixMax

Product afbeelding van Nina Ottosson Dog MixMax

Verberg traktaties en uw hond kan aan de slag met het MixMax spel. Het spel levert leuk tijdverdrijf op voor hond en baas. Het is ook mogelijk om het geavanceerde spel om te toveren naar een ware super puzzel door meerdere MixMax spellen aan elkaar te klikken.

   » Meer informatie
5 varianten, vanaf: € 20,25

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €2,95
Bij besteding van €25 - €49

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €25

Trustpilot
8.9/10 | 13695 reviews
5 varianten, vanaf: € 20,25
In winkelwagen 
Product Prijs Voorraad Bestellen
Nina Ottosson Dog MixMax - Niveau 1 - Kunststof € 20,25
Nina Ottosson Dog MixMax - Niveau 2 - Kunststof € 20,25
Nina Ottosson Dog MixMax - Niveau 2 - Hout € 30,50
Momenteel uitverkocht 
Nina Ottosson Dog MixMax - Niveau 3 - Kunststof € 20,25
Nina Ottosson Dog MixMax - Niveau 3 - Hout € 30,50
Productinformatie

Verberg traktaties en uw hond kan aan de slag met het MixMax spel. Het spel levert leuk tijdverdrijf op voor hond en baas. Het is ook mogelijk om het geavanceerde spel om te toveren naar een ware super puzzel door meerdere MixMax spellen aan elkaar te klikken.

Nina Ottosson Spellen

Nina Ottosson heeft diverse spellen ontwikkeld voor huisdieren. De spellen van Nina Ottosson zijn gebaseerd op een systeem van beloning en aandacht. U verstopt een lekker tussendoortje en het dier wil het vinden. Als uw huisdier het tussendoortje heeft gevonden, is de oefening geslaagd. Om het spelletje interessant te houden voor uw huisdier is 10 tot 15 minuten spelen per keer voldoende. Het is de bedoeling dat u het samen met het dier speelt en uw huisdier er niet alleen mee laat spelen, zo leveren de spellen een leuk tijdverdrijf op.

Niveaus

De spellen van Nina Ottosson zijn onder te verdelen in 3 verschillende niveaus met ieder een eigen moeilijkheidsgraad.

  • Niveau 1 is geschikt voor beginners
  • Niveau 2 is geschikt voor de geoefende spelers
  • Niveau 3 is geschikt voor de (ver-) gevorderde spelers

Dog MixMax

Het Mixmax Spel bestaat uit een speelbord en losse doppen, die u in het spel kan schuiven. In de doppen zit bovenin een opening waar u de snoepjes in kan plaatsen. Schuif volgens de gebruiksaanwijzing de doppen in het speelbord. Begin met één spel. Laat uw hond er zelfstandig achter komen hoe een dop uit één van de zijkanten van het spel geschoven kan worden. Wanneer het uw hond is gelukt een dop uit het spel te schuiven, komt het snoepje er uitgerold. Wanneer uw hond de werking van het spel door heeft, kunt u meerdere MixMax spellen aan elkaar klikken. Let daarbij wel op dat het moeilijkheidsniveau van de spellen juist is afgestemd op uw hond.

Let op: Geschikt voor iedere hond, ongeacht leeftijd, ras of grootte.

Materialen

De Dog MixMax is in 2 uitvoeringen verkrijgbaar.

  • De spellen van hout zijn zwaarder van gewicht en daardoor geschikt voor enthousiaste en grote honden. De houten versie is gemaakt van gecertificeerd MDF hout, dit houten spel kan gereinigd worden met een vochtige doek. Na veelvuldig gebruik kan het spel worden opgeschuurd met fijn schuurpapier.
  • De kunststof versie is gemaakt van gerecycled kunststof, wat gemakkelijk kan worden gereinigd met water en zeep of in de vaatwasser kan worden geplaatst. Controleer na het wassen altijd of er geen zeepresten zijn achtergebleven.

 

Beoordelingen voor Nina Ottosson Dog MixMax

Heeft u ervaring met Nina Ottosson Dog MixMax ? Geef ons dan uw mening over dit product.

“leuk maar met ruimte om te smokkelen!”

Door 

Niets leukers voor een hond dan te puzzelen. Alleen doen als de hond niet te moe of te druk is. Het is een beetje jammer dan de schuifstukjes om bepaalde stukken wat meer ruimte hebben, waardoor de kleine knakker van mij hem eruit wipt voordat hij eruit is geschoven. Ik zie al dat bij de aansluitende delen dit niet meer kan.

“Leuk spelletje”

Door 

Ik heb de houten variant, level 2 gekocht en de hondjes (chihuahua en kruising chihuahua) vinden het geweldig. Het is een hele uitdaging voor ze om de snoepjes eruit te krijgen. Ze worden helemaal blij als ik de puzzel tevoorschijn pak. Goede aankoop geweest!

“Slecht omdat het niet uit massief hout bestaat. Hond bijt he”

Door 

In enkele minuten heeft mijn hond de boel gesloopt omdat het geen massief hout is

Schrijf uw eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit