> Medpets.nl Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Medpets.nl Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Medpets.nl Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Actieve kortingscodes

De nieuwste producten voor uw dier - Nu met 5% introductiekorting!

De zomer is nog in volle gang en daarom is het Medpets assortiment aangevuld met verschillende producten die nu goed van pas kunnen komen. Ook zijn er tientallen nieuwe hondensnacks, leuke speeltjes en handige benodigdheden op onze website toegevoegd.
Profiteer alleen deze week van 5% korting op alle nieuwe producten.
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: NIEUW3317
*De korting is geldig tot en met zondag 20 augustus.


Verlopen kortingscodes

De aanpak van stress, angst en spanning - 5% korting op Zylkene, Feliway, Telizen, Adaptil & meer

Het welzijn van onze huisdieren is erg belangrijk. Stress, angst en spanningen kunnen hier een enorme impact op hebben. Naast ongemak kan het gedragsproblemen (zoals verlatingsangst bij honden) veroorzaken en bij katten kan het ook leiden tot plasproblemen en blaasontstekingen. Het is belangrijk om de oorzaak van stress te achterhalen en door middel van training en gedragstherapie, gecombineerd met de juiste supplementen, het probleem te verhelpen. Het kost vaak veel tijd en geduld om een dergelijk probleem goed aan te pakken.
Er zijn verschillende producten verkrijgbaar om stress, angst en spanningen bij uw dier te verminderen. Deze kunnen ook als aanvulling op training en gedragstherapie worden ingezet. Bestel de supplementen, feromoonproducten en kalmerende voedingen nu met 5% korting!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: STRESS3217
*De korting is geldig tot en met zondag 13 augustus.


Poot- en hoefverzorging in de zomer - 7,5% korting op potenwax, hondenschoentjes, hoefsmeer...

Er zijn verschillende momenten waarop het nodig kan zijn de poten van uw viervoeter extra te verzorgen en beschermen. In de zomer kunt u de pootjes bijvoorbeeld bescherming bieden tegen warm asfalt en heet zand. De invloeden hiervan kunnen namelijk voor kleine, pijnlijke letsels aan de zoolkussens zorgen. Voor verre wandelingen of een wandeling over ruw terrein wordt aanbevolen de poten te beschermen tegen vuil en steentjes. Vergeet ook niet om regelmatig de nagels van uw huisdier te controleren, te lange nagels kunnen namelijk hinderlijk zijn bij het lopen of in de huid groeien.
Bij paarden kan langdurige blootstelling aan een te droge grond leiden tot te droge en brokkelige hoeven. Het is dan belangrijk om de hoeven regelmatig in te vetten. Daarnaast zijn er producten verkrijgbaar die de hoeven versterken en uitdroging tegengaan.
Op Medpets.nl vindt u verschillende verzorgings- en beschermingsproducten voor de poten of hoeven van uw dier. Profiteer nu van 7,5% korting!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: POOTHOEF3117
*De korting is geldig tot en met zondag 6 augustus.


Hoe verzorgt u de vacht van uw dier? - Nu 7,5% korting op shampoos, borstels & meer

Elk dier en zelfs elk ras heeft een ander soort vacht. Het is belangrijk de vachtverzorging, zoals het borstelen, kammen of wassen, hierop aan te passen. Was uw dier nooit met uw eigen shampoo, maar maak gebruik van een speciale shampoo voor dieren. De pH-waarde (zuurtegraad) van een dierenhuid is namelijk heel anders dan die van de mens. Verstoring van deze waarde, bijvoorbeeld door het gebruik van uw eigen shampoo, kan tot huidproblemen leiden.
Bij Medpets vindt u alles wat u voor de vachtverzorging van uw dier nodig hebt; van borstels speciaal voor een lange vacht tot droogshampoo voor dieren die zich niet graag laten wassen. Bestel deze producten nu met 7,5% korting!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: VACHT3017
*De korting is geldig tot en met zondag 30 juli.


Ouderdom komt met gebreken - Hoe ondersteunt u uw dier?

Door goede verzorging, voeding en geneeskunde worden dieren tegenwoordig, net zoals mensen, ouder dan vroeger. Helaas komt ook bij veel viervoeters de ouderdom met gebreken. Oudere dieren hebben bijvoorbeeld vaker last van hun gewrichten, hun gebit en de werking van belangrijke organen kan achteruit gaan. Dementie treedt ook regelmatig op. Om de kwaliteit van leven zo lang mogelijk hoog te houden, kunnen ouder wordende dieren wel wat extra's gebruiken. Denk hierbij aan speciale voeding, aangepaste beweging en extra aandacht voor bepaalde lichamelijke problemen.
Op Medpets.nl vindt u voer en supplementen die speciaal geschikt zijn voor de algemene ondersteuning van oudere dieren en producten die kunnen worden ingezet bij hersenveroudering. Bestel deze nu met 5% korting!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: OUD2917
*De korting is geldig tot en met zondag 23 juli.


Meer dan 100 nieuwe producten - Alleen deze week met 5% introductiekorting!

Op Medpets.nl vindt u nu nog meer producten voor uw dier! Zo is het voerassortiment uitgebreid met speciale brokken op basis van insecten, droog- en natvoer dat alleen uit natuurlijke ingrediënten bestaat en een glutenvrij vers vlees menu. Ook zijn er nieuwe speeltjes, kattenbakvullingen en paardenborstels toegevoegd.
Bent u benieuwd naar alle nieuwe producten? Bekijk alle nieuwe producten in onze nieuwsbrief en profiteer meteen van 5% introductiekorting!

Kortingscode*: NIEUW2817
*De korting is geldig tot en met zondag 16 juli.


Gaat u binnenkort op vakantie? Voorkom een vlooienplaag bij thuiskomst!

Wist u dat ongeveer 95% van een vlooienpopulatie in de omgeving zit en dus niet op uw huisdier? Terwijl u op vakantie bent, zijn de zogenaamde vlooienpoppen thuis in hun ruststadium. Ze kunnen dit enkele maanden uithouden totdat er een geschikte gastheer (u of uwviervoeter) in de buurt is. Wanneer u terugkomt van vakantie kunnen, onder invloed van trillingen en lichaamswarmte, hordes poppen uitkomen tot volwassen vlooien. Een ware vlooienplaag is geboren...
Om dit te voorkomen en uw huisdier op tijd te beschermen ontvangt u nu 5% korting op alle vlooien- en tekenmiddelen! Behandel uw dier, maar vergeet vooral net vóór vertrek ook niet de omgeving.
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: VLOTEEK2717
*De korting is geldig tot en met zondag 9 juli.


Waarom publiceren we hier onze kortingscodes?

Omdat we naar onze klanten toe graag transparant willen zijn. Er zijn namelijk veel valse of reeds verlopen kortingscodes in omloop. Dit vinden wij niet eerlijk. Door op deze pagina de actieve kortingscode(s) te publiceren, willen we duidelijkheid scheppen en teleurstelling voorkomen.

Geen kortingscode meer missen?

Meld u dan onderaan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief en ontvang alle kortingscodes automatisch in uw mailbox!

Wij geven bijna wekelijks een kortingscode vrij. Een kortingscode is doorgaans van toepassing op een product, productcategorie of merk. Door de kortingscode tijdens het bestellen te activeren, krijgt u tijdelijk korting op de prijs van het product. Deze korting is - afhankelijk van de actie - een vast bedrag of percentage van de productprijs of het totaalbedrag.

Op onze kortingscodeacties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit