> Medpets.nl Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Medpets.nl Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Medpets.nl Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Actieve kortingscodes

Een goede start voor uw pup of kitten - De beste producten nu met 5% korting

De lente is begonnen! De tijd dat er weer veel jonge dieren worden geboren en op zoek zijn naar een nieuw baasje. Om pups en kittens op te laten groeien tot gezonde honden en katten is de juiste verzorging erg belangrijk. Bij Medpets vindt u alles voor een goede start van zowel pasgeboren als wat oudere pups en kittens. Denk hierbij aan puppy- en kittenmelk, handige hulpmiddelen voor zindelijkheidstraining, speciale wormkuren voor jonge dieren en zachte knuffels die de intimiteit van de moeder nabootsen en zo het dier geruststellen.
Bent u benieuwd naar alle producten? Kijk dan snel verder en bestel alles voor uw pup of kitten met 5% korting!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: PUPKITTEN17
*De korting is geldig tot en met zondag 26 maart.


Verlopen kortingscodes

Nu 5% korting op ondersteunende voeding en supplementen bij blaasproblemen

Blaasaandoeningen zijn veel voorkomende en vaak pijnlijke problemen bij huisdieren. Denk bijvoorbeeld aan blaasontsteking, blaasgruis en incontinentie. Deze problemen kunnen eenmalig optreden maar helaas ook chronisch zijn of steeds terugkeren. Vooral katten hebben regelmatig last van herhaaldelijke blaasontstekingen, vaak als gevolg van stress of blaasgruis. Blaasgruis (oftewel de gevormde kristallen) kan onder andere met dieetvoeding behandeld worden. Een aangepast dieet kan ervoor zorgen dat kristallen oplossen en/of de kans op de vorming van nieuwe kristallen - en daarmee een terugkerende blaasontsteking - verminderd wordt.
Heeft ook uw dier blaasproblemen? Profiteer dan nu van 5% korting op ondersteunende diëten en supplementen!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: BLAAS1117
*De korting is geldig tot en met zondag 19 maart.


Vlooien en teken worden weer actiever - Bescherm uw dier op tijd!

Het voorjaar staat voor de deur! We kunnen er weer wat vaker op uit met onze hond(en) en ook katten zijn meer buiten te vinden. Door de stijgende temperaturen gaat echter ook het vlooien- en tekenseizoen van start. Vlooien en teken zullen zich sneller ontwikkelen en actiever worden. Veel huisdieren hebben jaarlijks helaas behoorlijk last van deze parasieten. Vlooien veroorzaken voornamelijk veel jeukklachten en teken kunnen daarentegen ook vervelende ziektes overbrengen. Het is daarom belangrijk om uw huisdier regelmatig te controleren op deze parasieten en preventieve maatregelen te nemen om ze te weren.
Op Medpets.nl vindt u allerlei producten die uw dier beschermen tegen vlooien en teken, waaronder spot-on middelen en halsbanden. Bestel deze nu met 5% korting!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: VLOTEEK1017
*De korting is geldig tot en met zondag 12 maart.


Hilton Herbs, Feliway Feliscratch & veel meer! Nu 5% korting op de nieuwste producten

Op Medpets.nl vindt u nu nóg meer producten voor uw huisdier! Zo is ons assortiment onder andere uitgebreid met tientallen natuurlijke supplementen van Hilton Herbs voor honden, katten, vogels en paarden. Een ander nieuw product voor katten is Feliscratch van Feliway. Met deze vloeistof kunt u ongewenst krabgedrag aan bijvoorbeeld de bank voorkomen en het krabben naar de krabpaal verplaatsen.
Maak nu kennis met alle nieuwe producten en profiteer van 5% introductiekorting!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: NIEUW917
*De korting is geldig tot en met zondag 5 maart.


Nu 7,5% korting op producten die ondersteuning bieden bij maag- en darmproblemen

Vrijwel ieder dier krijgt weleens te maken met klachten als braken en diarree. Dit is gelukkig meestal van korte duur, maar de problemen kunnen ook chronisch zijn. Maag- en darmklachten worden in de meeste gevallen veroorzaakt door parasieten, een infectie, allergie of nadat uw dier iets verkeerds heeft gegeten. Soms is de exacte reden niet goed te achterhalen, maar kan er wel ondersteuning geboden worden.
Ter bevordering van de darmflora zijn er verschillende middelen beschikbaar zoals pre- en probiotica, diarreeremmers, laxeermiddelen en kruidenpreparaten. Bestel deze ondersteunende producten nu met 7,5% korting!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: MAAGDARM817
De korting is geldig tot en met zondag 26 februari.


Een ongeluk zit in een klein hoekje - Nu 7,5% korting op alle EHBO-producten

Ieder dier loopt weleens een wondje op. Vaak gebeurt dit tijdens de dagelijkse routine, bijvoorbeeld onder het spelen of met een wandeling in het bos. Bij kleine verwondingen kunt u gelukkig zelf eerste hulp verlenen. Het is belangrijk om de wond goed te ontsmetten en vervolgens te verzorgen met wondzalf. Probeer er daarnaast voor te zorgen dat uw dier niet te veel aan de wond kan likken, krabben of bijten. Let op: grote, diepe of vieze wonden kunt u in eerste instantie zelf verbinden en daarna door een dierenarts laten nakijken. Ook voor bijtwonden adviseren we om langs de dierenarts te gaan.
Bij Medpets vindt u veel producten voor eerste hulp bij verwondingen. Bestel deze nu met 7,5% korting en wees voorbereid met een gevulde EHBO-koffer!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: EHBO717
De korting is geldig tot en met zondag 19 februari.


Waarom publiceren we hier onze kortingscodes?

Omdat we naar onze klanten toe graag transparant willen zijn. Er zijn namelijk veel valse of reeds verlopen kortingscodes in omloop. Dit vinden wij niet eerlijk. Door op deze pagina de actieve kortingscode(s) te publiceren, willen we duidelijkheid scheppen en teleurstelling voorkomen.

Geen kortingscode meer missen?

Meld u dan via onderstaand formulier aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief en ontvang alle kortingscodes automatisch in uw mailbox!

Wij geven bijna wekelijks een kortingscode vrij. Een kortingscode is doorgaans van toepassing op een product, productcategorie of merk. Door de kortingscode tijdens het bestellen te activeren, krijgt u tijdelijk korting op de prijs van het product. Deze korting is - afhankelijk van de actie - een vast bedrag of percentage van de productprijs of het totaalbedrag.

Op onze kortingscodeacties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit