> Medpets.nl Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Medpets.nl Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Medpets.nl Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Actieve kortingscodes

Gewrichtsproblemen? Ondersteun uw dier! - 5% korting op speciaal voer, supplementen & bedden

Dieren die met elkaar spelen, genieten van een wandeling of bij de baas op schoot springen; het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. Totdat uw dier opeens stijf begint te lopen (voornamelijk bij het opstaan), niet meer op de bank kan springen of niet meer mee wil wandelen...[br[ Kraakbeenslijtage in de gewrichten of artrose kan dit soort klachten veroorzaken. Gelukkig zijn er een aantal manieren om het ongemak voor uw viervoeter te verminderen. Zo is het belangrijk eventueel overgewicht aan te pakken, de manier van bewegen en de hoeveelheid beweging aan te passen. Geef daarnaast een goed voedingssupplement of aangepaste voeding. Een koude ondergrond en onvoldoende ondersteuning tijdens het rusten verbeteren de klachten zeker niet, daarom is ook een goed ligbed essentieel, vooral in deze tijd van het jaar!
Om de gewrichten van uw viervoeter te ondersteunen en eventuele klachten te verlichten, ontvangt u nu 5% korting op de hiervoor geschikte producten!
Bekijk hier de nieuwsbrief.

Kortingscode: GEWRICHTEN317
*De korting is geldig tot en met zondag 22 januari.


Verlopen kortingscodes

Een aangename winter voor uw huisdier - 7,5% korting op warme jassen, mandjes en meer!

Met deze koude temperaturen trekken we een warme jas aan naar buiten of kruipen we lekker onder een dekentje op de bank. Bij Medpets vindt u alles om de winter ook voor uw huisdier aangenaam te maken. Van hondenjassen die wind- en waterproof zijn tot warme mandjes, kussens en dekens om na een koude wandeling op uit te rusten. Ook zijn er speciale drinkflessen voor kleindieren die het bevriezen van het drinkwater tegengaan. Daarnaast kunt u tuinvogels in de winter extra energie geven door bijvoorbeeld een voerslinger of mezenbol in uw tuin te hangen.
Ontdek snel alle winterproducten voor uw dier en bestel nu met 7,5% korting!
Bekijk hier de nieuwsbrief.

Kortingscode: WINTER217
*De korting is geldig tot en met zondag 15 januari.


Nu 5% korting op dieetvoeding voor honden en katten met overgewicht

Op naar een gelukkig en gezond 2017! Wat zijn de goede voornemens voor u en uw huisdier?
Na de jaarwisseling is het weer tijd voor goede voornemens zoals meer beweging en gezonder eten. Daarnaast staat gewichtsverlies bij velen hoog bovenaan het lijstje. Wist u dat overgewicht bij huisdieren net zo schadelijk is als bij mensen? Het verhoogt onder andere de kans op suikerziekte, hartaandoeningen, ademhalingsmoeilijkheden, gewrichtsklachten en vachtproblemen. Om een optimaal lichaamsgewicht te bereiken of te behouden is het van belang zowel de voeding aan te passen als voor meer beweging te zorgen. Hierbij wordt geadviseerd om een aangepast dieet te starten in plaats van een kleinere portie van het huidige voer te geven. Laat uw huisdier echter niet te snel afvallen, dit kan de gezondheid schaden! Een afname van 1 tot 3% van het lichaamsgewicht per week is een gezonde snelheid om af te vallen. Daarnaast moet bij ernstig overgewicht de hoeveelheid beweging voorzichtig opgebouwd worden om overbelasting van gewrichten te voorkomen.
Bij Medpets vindt u speciaal aangepast voer voor honden en katten met overgewicht. Bestel deze dieetvoeding nu met 5% korting!
Bekijk hier de nieuwsbrief.

Kortingscode: GEWICHT117
*De korting is geldig t/m 8 januari 2017.


5% oudejaarskorting op de laatste nieuwe producten van 2016

Na een jaar met heel veel nieuwe producten sluiten we 2016 af met een overzicht van de laatste toevoegingen aan ons assortiment. Zo zijn er nu onder andere warme hondenjassen voor de koude en natte winterwandelingen bij Medpets te bestellen. Voor alle katten die liever binnen blijven, zijn de uitdagende Catit Senses 2.0 speeltjes verkrijgbaar. Lees snel verder om alle nieuwe producten te ontdekken en profiteer dit jaar nog van 5% oudejaarskorting!
Bekijk hier alle nieuwe producten.

Kortingscode: NIEUW5216
*De korting is geldig t/m 31 december 2016.


7,5% korting op alle producten tegen vuurwerkangst

Op naar een ontspannen jaarwisseling! Dit kunt u nog doen:
De gezellige kerstdagen breken bijna aan, maar ook de jaarwisseling nadert... We hebben de afgelopen tijd al veel aandacht besteed aan de voorbereiding op vuurwerkangst bij huisdieren. Voor een goed resultaat moet er op tijd met training en ondersteuning begonnen worden. Maar wat kunt u op dit moment nog doen? Gebruik last minute rustgevende supplementen en/of hulpmiddelen zoals Vetplus Calmex, Adaptil tabletten of een Thundershirt om uw viervoeter ontspannen door de jaarwisseling heen te helpen.
Zorg ervoor dat u de nodige middelen op tijd in huis heeft en bestel nog voor de kerstdagen met 7,5% korting!
Bekijk hier de nieuwsbrief.

Kortingscode: VUURWERK5116
*De korting is geldig t/m 25 december 2016.


5% korting op alle kerstproducten

Heeft u al een kerstcadeautje voor uw huisdier?
Bij Medpets zijn we al helemaal in de kerststemming. We hebben zelfs een online kerstwinkel geopend! Daar vindt u onder andere gevulde kerstsokken, leuke speeltjes en een speciale bakmix voor kerstkoekjes.
Wilt u uw huisdier ook verrassen met een cadeautje onder de kerstboom? Bestel dan nu en krijg 5% korting op alle producten in onze speciale kerstcategorie!
Bekijk hier de nieuwsbrief.

Kortingscode: KERST16
*De korting is geldig t/m 18 december 2016.


7,5% korting op rustgevende supplementen

Nog een paar weken... Harde knallen en flitsen in allerlei kleuren!
De jaarwisseling komt steeds dichterbij. Dit is voor veel dieren met vuurwerkangst geen feest. Start daarom op tijd met het verstrekken van rustgevende supplementen zoals Zylkčne, Adaptil, Feliway of Telizen. Voor een optimaal effect van deze middelen is het essentieel dat u hier enkele weken voor oud en nieuw mee begint.
De meest effectieve aanpak van vuurwerkangst is echter vuurwerktraining. Voor het volgende jaar raden we daarom aan om hier uiterlijk in september mee te starten.
Is uw viervoeter angstig of gestrest tijdens de jaarwisseling? Start dan nu met het toedienen van rustgevende supplementen om uw dier te ondersteunen.
Bekijk hier de nieuwsbrief.

Kortingscode: VUURWERK4916
*De korting is geldig t/m 11 december 2016.


7,5% Sinterklaaskorting op al het speel- en snoepgoed

Ook dit jaar is Sinterklaas weer in het land
en hij heeft iets leuks voor de trouwe Medpets klant

Bent u op zoek naar iets lekkers voor uw dier
of een speeltje voor oneindig veel plezier?

Dan bent u bij Medpets aan het juiste adres
en wordt pakjesavond zeker een succes

Gebruik SINT16 als kortingscode in uw winkelwagen
en krijg 7,5% korting* de komende dagen!

Bekijk hier de nieuwsbrief.

Kortingscode: SINT16
*De korting is geldig t/m 4 december 2016.


7,5% korting op gordels, reismanden en meer

Veiligheid staat voorop!
Neemt u uw dier weleens mee in de auto voor bijvoorbeeld een heerlijke boswandeling of een bezoek aan de dierenarts? Bij Medpets vindt u veel verschillende producten om uw trouwe viervoeter veilig en comfortabel te kunnen vervoeren. Aan alles in de auto is gedacht: van speciale autogordels, reismanden en handige loopplanken om gemakkelijk de kofferbak in te lopen tot dekens en hoezen om de bekleding van de auto te beschermen tegen haren, vieze luchtjes en vlekken.
Bekijk hier alle producten.

Kortingscode: AUTO4716
*De korting is geldig t/m 27 november 2016.


5% introductiekorting op bijna 100 nieuwe producten

Heeft u de nieuwste Scruffs hondenmanden, de handige EHBO set van Trixie of de onlangs toegevoegde boerderijdieren categorie al op onze website gezien? Het Medpets assortiment is namelijk weer flink uitgebreid! Lees snel onze nieuwsbriefen ontdek alle nieuwe producten voor uw dier.

Kortingscode: NIEUW4616
*De korting is geldig t/m 20 november 2016.


5% korting op alle ontwormingsproducten

3 maanden later… tijd om te ontwormen
Een wormbesmetting kan bij uw huisdier voor uiteenlopende klachten zorgen. Symptomen variëren van een doffe vacht, slechte conditie, prestatievermindering, gewichtsverlies en anale jeuk tot darm- en hartproblemen. Dit kunt u voorkomen door uw hond of kat regelmatig te ontwormen. Voor volwassen honden en katten wordt over het algemeen aanbevolen dit om de drie maanden te doen. Deze frequentie geldt ook voor binnenkatten aangezien wormeitjes vaak met schoeisel naar binnen worden gebracht.
Bekijk hier de nieuwsbrief.

Kortingscode: WORMEN4516
*De korting is geldig t/m 13 november 2016.


5% korting op alle vlooien- en tekenproducten

Houd vlooien en teken ook in het najaar op afstand!
De kou staat voor de deur en we zetten de verwarming allemaal lekker aan. Veel mensen denken dat het vlooienseizoen dan voorbij is, maar niets is minder waar! Ook in deze tijd van het jaar is er nog steeds veel overlast door deze parasieten. Ze verplaatsen zich namelijk gewoon van buiten naar binnen. Vlooienbestrijding is dus het hele jaar door een must!
Teken zijn minder actief bij temperaturen onder 5°C, maar ze kunnen het hele jaar voorkomen. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen sommige tekensoorten tot het einde van het jaar actief zijn.
Bekijk hier de nieuwsbrief.

Kortingscode: VLOOIEN4416
*De korting is geldig t/m 6 november 2016.


Waarom publiceren we hier onze kortingscodes?

Omdat we naar onze klanten toe graag transparant willen zijn. Er zijn namelijk veel valse of reeds verlopen kortingscodes in omloop. Dit vinden wij niet eerlijk. Door op deze pagina de actieve kortingscode(s) te publiceren, willen we duidelijkheid scheppen en teleurstelling voorkomen.

Geen kortingscode meer missen?

Meld u dan via onderstaand formulier aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief en ontvang alle kortingscodes automatisch in uw mailbox!

Wij geven bijna wekelijks een kortingscode vrij. Een kortingscode is doorgaans van toepassing op een product, productcategorie of merk. Door de kortingscode tijdens het bestellen te activeren, krijgt u tijdelijk korting op de prijs van het product. Deze korting is - afhankelijk van de actie - een vast bedrag of percentage van de productprijs of het totaalbedrag.

Op onze kortingscodeacties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit