> Medpets.nl Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Medpets.nl Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Medpets.nl Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Actieve kortingscodes

Heeft u een konijn of knaagdier? Maak dan nu gebruik van 5% korting!

Konijnen en knaagdieren zijn erg leuke huisdieren. Ze zorgen niet alleen voor veel gezelligheid; ze zijn ook nog eens enorm slim! Het is dan ook belangrijk om deze dieren genoeg mentale uitdaging te bieden. Ze vinden het bijvoorbeeld erg leuk om een intelligentiespel te spelen. En wist u dat u konijnen en cavia's ook allerlei dingen kunt aanleren? Denk hierbij aan op commando het hok ingaan of het geven van een high five. Daarnaast is het belangrijk dat uw huisdier genoeg ruimte heeft. Het is dan ook aan te raden om het verblijf te combineren met een ren.
Bij Medpets vindt u alles dat u nodig heeft om uw konijn of knaagdier een fijn verblijf te geven. Deze week kunt u alle producten, van bodembedekking en voer tot speelgoed en handige benodigdheden, met 5% korting bestellen!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: KLEINDIER2517
*De korting is geldig tot en met zondag 25 juni.


Verlopen kortingscodes

Grote voeractie: 5% korting op al het voer - Kies uit alle merken, smaken en soorten!

De voedingsbehoeftes van huisdieren verschillen per diersoort, ras, leeftijd, grootte, en zelfs per individu. Zo zijn die van een Deense Dog pup bijvoorbeeld heel anders dan van een Chihuahua op leeftijd. De smaak van het voer is ook belangrijk. Wat het ene dier erg lekker vindt, lust het andere misschien helemaal niet. In ons voerassortiment is er gelukkig voor elk wat wils; van standaard voer tot dieetvoeding, droog- tot natvoer, graanvrije tot geperste brokken, voeding met vlees of vis... en veel meer!
Medpets pakt deze week uit met een grote voeractie, want al het voer kunt u nu met 5% korting bestellen!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: VOER17
*De korting is geldig tot en met zondag 18 juni.


Nieuw bij Medpets - Bia Bed, IAMS Naturally, Equi Protecta & meer, nu met 5% korting!

Er zijn weer tientallen producten aan het Medpets assortiment toegevoegd! Bent u benieuwd naar de comfortabele bedden en matrassen van Bia Bed, het smakelijke honden- en kattenvoer van IAMS Naturally of de complete en natuurlijke verzorgingslijn voor paarden en pony's van Equi Protecta? Lees dan snel verder en profiteer meteen van 5% introductiekorting op alle nieuwe producten!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: NIEUW2317
*De korting is geldig tot en met zondag 11 juni.


Verras uw dier met nieuw speelgoed! - 7,5% korting op Kong, Chuckit!, Jolly & veel meer

Weet u al wat u gaat doen met Pinksteren? Waarom verrast u uw dier niet met leuk nieuw speelgoed en maakt u er een lang weekend met uren speelplezier van! Spelen is niet alleen heel leuk; dieren leren tijdens het spelen ook over sociale verhoudingen en goed gedrag kan worden beloond.
Op Medpets.nl kunt u kiezen uit trek- en traktatiespeelgoed, uitdagende puzzels, speelballen en veel meer. Bekijk ze allemaal en profiteer van 7,5% pinksterkorting op alle speeltjes!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: SPEELGOED17
*De korting is geldig tot en met zondag 4 juni.


Keep it cool! - 7,5% korting op alle verkoelingsproducten

We genieten volop van het lekkere weer, maar de hitte is niet voor iedereen een pretje. Zorg er daarom op warme dagen voor dat uw dier altijd een plek in de schaduw op kan zoeken en voldoende vers drinkwater heeft. Daarnaast kunt u voor verkoeling zorgen met bijvoorbeeld een koelmat of -vest, een speciaal hondenzwembad of met leuk waterspeelgoed!
Profiteer nu van 7,5% korting op alle verkoelingsproducten en geniet samen met uw dier van het mooie weer!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: KOEL17
*De korting is geldig tot en met zondag 28 mei.


Alles voor actieve honden en baasjes! 7,5% korting op trainingsbenodigdheden en meer

Trouw gezelschap, een maatje om mee te wandelen of het bewaken van een huis: er zijn veel verschillende redenen om een hond aan te schaffen. Maar er is méér! Wat is er nu leuker dan lekker actief bezig te zijn met uw trouwe viervoeter? Het is goed voor zowel mens als dier en enorm positief voor de baas-hond relatie. Ook draagt het bij aan een goede fysieke en mentale gezondheid, waarmee het ontstaan van gedragsproblemen voorkomen kan worden. Trainen begint vaak met een puppycursus, later eventueel gevolgd door gehoorzaamheid (obedience), behendigheid (agility), flyball of jachttraining en treksporten zoals canicross of joring. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar kies vooral iets wat bij u en uw hond past!
Bij Medpets vindt u verschillende hondensportartikelen en handige hulpmiddelen voor tijdens de training. Bestel deze producten nu met 7,5% korting!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: TRAINEN2017
*De korting is geldig tot en met zondag 21 mei.


Waarom publiceren we hier onze kortingscodes?

Omdat we naar onze klanten toe graag transparant willen zijn. Er zijn namelijk veel valse of reeds verlopen kortingscodes in omloop. Dit vinden wij niet eerlijk. Door op deze pagina de actieve kortingscode(s) te publiceren, willen we duidelijkheid scheppen en teleurstelling voorkomen.

Geen kortingscode meer missen?

Meld u dan via onderstaand formulier aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief en ontvang alle kortingscodes automatisch in uw mailbox!

Wij geven bijna wekelijks een kortingscode vrij. Een kortingscode is doorgaans van toepassing op een product, productcategorie of merk. Door de kortingscode tijdens het bestellen te activeren, krijgt u tijdelijk korting op de prijs van het product. Deze korting is - afhankelijk van de actie - een vast bedrag of percentage van de productprijs of het totaalbedrag.

Op onze kortingscodeacties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit