> Medpets.nl Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Medpets.nl Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Medpets.nl Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Actieve kortingscodes

Nu 7,5% korting op producten die ondersteuning bieden bij maag- en darmproblemen

Vrijwel ieder dier krijgt weleens te maken met klachten als braken en diarree. Dit is gelukkig meestal van korte duur, maar de problemen kunnen ook chronisch zijn. Maag- en darmklachten worden in de meeste gevallen veroorzaakt door parasieten, een infectie, allergie of nadat uw dier iets verkeerds heeft gegeten. Soms is de exacte reden niet goed te achterhalen, maar kan er wel ondersteuning geboden worden.
Ter bevordering van de darmflora zijn er verschillende middelen beschikbaar zoals pre- en probiotica, diarreeremmers, laxeermiddelen en kruidenpreparaten. Bestel deze ondersteunende producten nu met 7,5% korting!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: MAAGDARM817
De korting is geldig tot en met zondag 26 februari.


Verlopen kortingscodes

Een ongeluk zit in een klein hoekje - Nu 7,5% korting op alle EHBO-producten

Ieder dier loopt weleens een wondje op. Vaak gebeurt dit tijdens de dagelijkse routine, bijvoorbeeld onder het spelen of met een wandeling in het bos. Bij kleine verwondingen kunt u gelukkig zelf eerste hulp verlenen. Het is belangrijk om de wond goed te ontsmetten en vervolgens te verzorgen met wondzalf. Probeer er daarnaast voor te zorgen dat uw dier niet te veel aan de wond kan likken, krabben of bijten. Let op: grote, diepe of vieze wonden kunt u in eerste instantie zelf verbinden en daarna door een dierenarts laten nakijken. Ook voor bijtwonden adviseren we om langs de dierenarts te gaan.
Bij Medpets vindt u veel producten voor eerste hulp bij verwondingen. Bestel deze nu met 7,5% korting en wees voorbereid met een gevulde EHBO-koffer!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: EHBO717
De korting is geldig tot en met zondag 19 februari.


Februari: de Maand van de Gebitsverzorging - Nu 7,5% korting op gebitsverzorgingsproducten

Ieder jaar wordt tijdens de Maand van de Gebitsverzorging aandacht gevraagd voor gebitsproblemen bij honden en katten. Deze problemen komen vaker voor dan men denkt en worden door baasjes helaas ook pas vaak in een later stadium of helemaal niet opgemerkt. Goede gebitsverzorging is erg belangrijk. Tandenpoetsen met een speciale tandpasta voor dieren is het meest effectief. Voor honden en katten waarbij dit niet lukt, zijn er gelukkig veel eenvoudige en smakelijke alternatieven zoals speciaal voer, kauwstrips, mondwater of supplementen in poedervorm om door het voer te mengen. Daarnaast is het belangrijk het gebit van uw dier te laten controleren bij de jaarlijkse controle en eventueel vaker als er klachten of twijfels zijn. Voorkomen is immers beter dan genezen!
Op Medpets.nl bestelt u deze week alle producten voor het gebit van uw hond of kat met 7,5% korting!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: GEBIT617
*De korting is geldig tot en met zondag 12 februari.


Is het weer tijd om uw dier te ontwormen? Nu 5% korting op alle wormkuren!

Over het algemeen wordt geadviseerd volwassen honden en katten elke 3 maanden een wormkuur te geven. Een wormbesmetting kan immers voor uiteenlopende klachten zorgen. Symptomen variŽren van een doffe vacht, slechte conditie en gewichtsverlies tot prestatievermindering, anale jeuk, darm- en hartproblemen. Huisdieren kunnen echter niet preventief ontwormd worden, maar uitsluitend curatief. Een goed alternatief voor het standaard ontwormen is regelmatig een ontlastingsonderzoek te laten uitvoeren. Afhankelijk van de uitslag kan er een ontwormschema op maat gemaakt worden.
Zorg ervoor dat u altijd een wormkuur in huis hebt, zodat u de wormen kunt blijven bestrijden. Profiteer nu van 5% korting op alle ontwormmiddelen!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: ONTWORMEN517
*De korting is geldig tot en met zondag 5 februari.


5% introductiekorting op de eerste nieuwe producten van 2017!

Op Medpets.nl vindt u inmiddels al meer dan 8000 producten voor uw dier. Dit jaar zijn we ook weer druk met het uitbreiden van het assortiment. In deze nieuwsbrief vindt u alvast de eerste nieuwe producten van 2017! Bent u benieuwd naar de ballenwerper die tot wel 9 meter ver schiet of het natvoer van Terra Canis en Terra Faelis dat in het blik gekookt wordt? Lees dan snel verder en profiteer meteen van 5% introductiekorting op alle nieuwe producten!
Bekijk alle nieuwe producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: NIEUW417
*De korting is geldig tot en met zondag 29 januari.


Gewrichtsproblemen? Ondersteun uw dier! - 5% korting op speciaal voer, supplementen & bedden

Dieren die met elkaar spelen, genieten van een wandeling of bij de baas op schoot springen; het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. Totdat uw dier opeens stijf begint te lopen (voornamelijk bij het opstaan), niet meer op de bank kan springen of niet meer mee wil wandelen...
Kraakbeenslijtage in de gewrichten of artrose kan dit soort klachten veroorzaken. Gelukkig zijn er een aantal manieren om het ongemak voor uw viervoeter te verminderen. Zo is het belangrijk eventueel overgewicht aan te pakken, de manier van bewegen en de hoeveelheid beweging aan te passen. Geef daarnaast een goed voedingssupplement of aangepaste voeding. Een koude ondergrond en onvoldoende ondersteuning tijdens het rusten verbeteren de klachten zeker niet, daarom is ook een goed ligbed essentieel, vooral in deze tijd van het jaar!
Om de gewrichten van uw viervoeter te ondersteunen en eventuele klachten te verlichten, ontvangt u nu 5% korting op de hiervoor geschikte producten!
Bekijk hier de nieuwsbrief.

Kortingscode: GEWRICHTEN317
*De korting is geldig tot en met zondag 22 januari.


Een aangename winter voor uw huisdier - 7,5% korting op warme jassen, mandjes en meer!

Met deze koude temperaturen trekken we een warme jas aan naar buiten of kruipen we lekker onder een dekentje op de bank. Bij Medpets vindt u alles om de winter ook voor uw huisdier aangenaam te maken. Van hondenjassen die wind- en waterproof zijn tot warme mandjes, kussens en dekens om na een koude wandeling op uit te rusten. Ook zijn er speciale drinkflessen voor kleindieren die het bevriezen van het drinkwater tegengaan. Daarnaast kunt u tuinvogels in de winter extra energie geven door bijvoorbeeld een voerslinger of mezenbol in uw tuin te hangen.
Ontdek snel alle winterproducten voor uw dier en bestel nu met 7,5% korting!
Bekijk hier de nieuwsbrief.

Kortingscode: WINTER217
*De korting is geldig tot en met zondag 15 januari.


Waarom publiceren we hier onze kortingscodes?

Omdat we naar onze klanten toe graag transparant willen zijn. Er zijn namelijk veel valse of reeds verlopen kortingscodes in omloop. Dit vinden wij niet eerlijk. Door op deze pagina de actieve kortingscode(s) te publiceren, willen we duidelijkheid scheppen en teleurstelling voorkomen.

Geen kortingscode meer missen?

Meld u dan via onderstaand formulier aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief en ontvang alle kortingscodes automatisch in uw mailbox!

Wij geven bijna wekelijks een kortingscode vrij. Een kortingscode is doorgaans van toepassing op een product, productcategorie of merk. Door de kortingscode tijdens het bestellen te activeren, krijgt u tijdelijk korting op de prijs van het product. Deze korting is - afhankelijk van de actie - een vast bedrag of percentage van de productprijs of het totaalbedrag.

Op onze kortingscodeacties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit