> Medpets.nl Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Medpets.nl Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Medpets.nl Kortingscode - Alle kortingscodes op een rij

Actieve kortingscodes

Maak kennis met onze nieuwste producten - Alleen deze week met 5% introductiekorting!

Het Medpets assortiment is de afgelopen weken uitgebreid met leuke nieuwe speeltjes van Chuckit! en Kong, verschillende supplementen van NAF en cdVet en allerlei handige benodigdheden! Ook zijn er meer koelmatten, waterspeeltjes en andere verkoelende producten toegevoegd.
Maak nu kennis met alle nieuwe producten en profiteer van 5% introductiekorting!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: NIEUW1717
*De korting is geldig tot en met zondag 30 april.


Verlopen kortingscodes

Het is bijna Koningsdag! Dat vieren we met 7,5% oranjekorting!

Volgende week donderdag vieren we weer Koningsdag en trekken we er massaal in het oranje op uit. Om uw huisdier ook van de oranjekoorts mee te laten genieten heeft Medpets leuke oranje producten geselecteerd. Bestel deze nu met 7,5% korting!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: ORANJE17
*De korting is geldig tot en met zondag 23 april.


Is uw dier ook aan het verharen? Nu alles voor een goede vachtverzorging met 5% korting!

De meeste dieren verharen een of twee keer per jaar. In het voorjaar en de zomer verliezen ze meestal wat meer haren aangezien ze "hun winterjas uitdoen". Katten kunnen tijdens deze periodes nog weleens last krijgen van haarballen doordat ze veel haren binnenkrijgen wanneer ze zichzelf wassen.
Met behulp van een goede vachtverzorging zoals regelmatig borstelen en het geven van de juiste supplementen zullen huisdieren sneller verharen en minder last krijgen van klitten. Door daarnaast kwalitatief goed voer te geven wordt de algemene gezondheid en daarmee de kwaliteit van de vacht verbeterd. Dit zorgt er ook voor dat de rui beter verloopt. Er zijn ook speciale voedingen verkrijgbaar die extra ondersteuning aan de vacht bieden, bijvoorbeeld door de toevoeging van omega-3 vetzuren.
Is uw dier ook aan het verharen? Bestel dan nu alles voor een goede vachtverzorging met 5% korting!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: VACHT1617
*De korting is geldig tot en met donderdag 20 april.


Is uw dier al beschermd tegen vlooien en teken? 5% korting op Seresto, Frontline, Advantix & meer

Het wordt steeds zonniger en warmer; de lente is in volle gang! Heerlijk voor ons natuurlijk, maar ook die vervelende vlooien en teken vieren feest. Jaarlijks hebben veel huisdieren helaas flink last van deze parasieten. Vlooien veroorzaken voornamelijk jeukklachten en teken kunnen daarentegen ook ziektes overbrengen. Het is daarom belangrijk uw dier regelmatig te controleren op deze parasieten en preventieve maatregelen te nemen om ze te weren.
Bij Medpets vindt u allerlei producten die honden en katten beschermen tegen vlooien en teken. Bestel deze nu met 5% korting!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: VLOTEEK1517
*De korting is geldig tot en met zondag 16 april.


Zorg voor een schone omgeving - Ook voor uw dier!

Begint het bij u al te kriebelen om met de welbekende voorjaarsschoonmaak te starten? Naast het poetsen van de keuken en het wassen van de gordijnen is het ook belangrijk om het verblijf van uw dier tijdens de grote schoonmaak mee te nemen. Voor huisdieren is het namelijk ook fijn om in een schone, frisse omgeving te leven. Bovendien kan de omgeving een broeinest van parasieten en ziektes zijn. Door regelmatig met de juiste producten schoon te maken, kunt u veel problemen voorkomen. Denk hierbij ook aan het reinigen van de voer- en drinkbakken, ligmanden en speeltjes.
Zin om aan de slag te gaan? Bestel dan nu alle benodigde producten met 7,5% korting!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: HYGIENE1417
*De korting is geldig tot en met zondag 9 april.


Nog meer keuze bij Medpets! Nu 5% introductiekorting op de nieuwste producten

De afgelopen weken zijn we weer druk bezig geweest met het toevoegen van nieuwe producten. Zo is er nu een automatische ballenwerper voor honden die tot wel 15 meter ver schiet! Daarnaast zijn het Chetaime en Sectolin assortiment verder uitgebreid met verschillende ruitersportartikelen en handige accessoires voor in de poetskist en zadelkast. Ook vindt u op Medpets.nl nieuw honden- en kattenvoer, leuke sierkussens met een opdruk van uw favoriete honden- of kattenras en veel meer!
Lees snel verder, want alle nieuwe producten kunt u alleen deze week met 5% korting bestellen!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: NIEUW1317
*De korting is geldig tot en met zondag 2 april.


Een goede start voor uw pup of kitten - De beste producten nu met 5% korting

De lente is begonnen! De tijd dat er weer veel jonge dieren worden geboren en op zoek zijn naar een nieuw baasje. Om pups en kittens op te laten groeien tot gezonde honden en katten is de juiste verzorging erg belangrijk. Bij Medpets vindt u alles voor een goede start van zowel pasgeboren als wat oudere pups en kittens. Denk hierbij aan puppy- en kittenmelk, handige hulpmiddelen voor zindelijkheidstraining, speciale wormkuren voor jonge dieren en zachte knuffels die de intimiteit van de moeder nabootsen en zo het dier geruststellen.
Bent u benieuwd naar alle producten? Kijk dan snel verder en bestel alles voor uw pup of kitten met 5% korting!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: PUPKITTEN17
*De korting is geldig tot en met zondag 26 maart.


Nu 5% korting op ondersteunende voeding en supplementen bij blaasproblemen

Blaasaandoeningen zijn veel voorkomende en vaak pijnlijke problemen bij huisdieren. Denk bijvoorbeeld aan blaasontsteking, blaasgruis en incontinentie. Deze problemen kunnen eenmalig optreden maar helaas ook chronisch zijn of steeds terugkeren. Vooral katten hebben regelmatig last van herhaaldelijke blaasontstekingen, vaak als gevolg van stress of blaasgruis. Blaasgruis (oftewel de gevormde kristallen) kan onder andere met dieetvoeding behandeld worden. Een aangepast dieet kan ervoor zorgen dat kristallen oplossen en/of de kans op de vorming van nieuwe kristallen - en daarmee een terugkerende blaasontsteking - verminderd wordt.
Heeft ook uw dier blaasproblemen? Profiteer dan nu van 5% korting op ondersteunende diëten en supplementen!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: BLAAS1117
*De korting is geldig tot en met zondag 19 maart.


Vlooien en teken worden weer actiever - Bescherm uw dier op tijd!

Het voorjaar staat voor de deur! We kunnen er weer wat vaker op uit met onze hond(en) en ook katten zijn meer buiten te vinden. Door de stijgende temperaturen gaat echter ook het vlooien- en tekenseizoen van start. Vlooien en teken zullen zich sneller ontwikkelen en actiever worden. Veel huisdieren hebben jaarlijks helaas behoorlijk last van deze parasieten. Vlooien veroorzaken voornamelijk veel jeukklachten en teken kunnen daarentegen ook vervelende ziektes overbrengen. Het is daarom belangrijk om uw huisdier regelmatig te controleren op deze parasieten en preventieve maatregelen te nemen om ze te weren.
Op Medpets.nl vindt u allerlei producten die uw dier beschermen tegen vlooien en teken, waaronder spot-on middelen en halsbanden. Bestel deze nu met 5% korting!
Bekijk alle producten in de nieuwsbrief.

Kortingscode*: VLOTEEK1017
*De korting is geldig tot en met zondag 12 maart.


Waarom publiceren we hier onze kortingscodes?

Omdat we naar onze klanten toe graag transparant willen zijn. Er zijn namelijk veel valse of reeds verlopen kortingscodes in omloop. Dit vinden wij niet eerlijk. Door op deze pagina de actieve kortingscode(s) te publiceren, willen we duidelijkheid scheppen en teleurstelling voorkomen.

Geen kortingscode meer missen?

Meld u dan via onderstaand formulier aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief en ontvang alle kortingscodes automatisch in uw mailbox!

Wij geven bijna wekelijks een kortingscode vrij. Een kortingscode is doorgaans van toepassing op een product, productcategorie of merk. Door de kortingscode tijdens het bestellen te activeren, krijgt u tijdelijk korting op de prijs van het product. Deze korting is - afhankelijk van de actie - een vast bedrag of percentage van de productprijs of het totaalbedrag.

Op onze kortingscodeacties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit