Klantenservice > Service & contact

Service & Contact

Hier vindt u informatie over hoe u contact met ons kunt opnemen.

Contact met Medpets.nl

Onze klantenservice is op werkdagen van 08:30-17:30 uur telefonisch bereikbaar voor productinformatie en alle mogelijke vragen met betrekking tot bestellen, betalen en verzending. Als u meer informatie wenst over de levering van uw bestelling of vermoedt dat er problemen zijn met de aflevering kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Ook als u een bestelling wilt annuleren of retourneren, staat onze klantenservice voor u klaar.

Adres

Onlinepets B.V.
Emmerblok 1
4751 XE Oud Gastel

Telefoonnummer

0186 - 57 55 28

Kamer van Koophandel

Onlinepets B.V. is ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer 50209981. Het bijbehorende BTW-nummer is: NL822611570.B01.

Advies van onze dierenarts

Op werkdagen is onze dierenarts telefonisch bereikbaar voor uitgebreide productinformatie, productadvies of informatie over aandoeningen. Heeft u een vraag voor onze dierenarts, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Vanuit daar kunt u worden doorverbonden met onze dierenarts.

Heeft u een vraag die niet dringend is of is onze dierenarts telefonisch niet bereikbaar, dan kunt u haar ook een e-mail sturen. U kunt uw e-mail sturen naar dierenarts@medpets.nl.

Een klacht melden

Wilt u een klacht indienen over een product of over de dienstverlening van Medpets? U kunt dit telefonisch ( 0186 - 57 55 28 ), digitaal via het contact formulier, of schriftelijk naar bovenstaand adres indienen bij Medpets. Zodra uw klacht is ontvangen ontvangt een bevestiging per e-mail. Normaliter ontvangt u een inhoudelijke reactie binnen 24 uur op werkdagen. Dit kan uiterlijk oplopen tot 7 dagen.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag. (www.sgc.nl)

Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform. (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)


Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit