Klantenservice > Bestellen

Bestellen

Informatie over het plaatsen of annuleren van een bestelling.

Bestellen bij Medpets.nl

Op onze website kunt u eenvoudig en voordelig diergeneesmiddelen, dieetvoer, voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor uw huisdier bestellen. Alle prijzen vermeld op onze website zijn inclusief BTW. In vier overzichtelijke stappen wordt u door het bestelproces heen geleid. Mocht u problemen ondervinden bij het plaatsen van een bestelling, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Indien gewenst kan de klantenservice uw bestelling ook telefonisch opnemen (telefoonnummer: 0186 - 57 55 28).

De gegevens die u tijdens het bestelproces invult, worden via een beveiligde verbinding naar ons verstuurd (te herkennen aan het slotje en https in de adresbalk van uw browser). Onder Veilig online winkelen leest u meer over veiligheid en de beveiliging van uw gegevens.

Bestelling annuleren

U kunt uw order annuleren zolang deze nog niet naar u verzonden is. Als u uw order wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Bij annulering van uw order wordt het door u reeds betaalde bedrag automatisch teruggestort en vervallen eventuele reserveringen. Is de order reeds verzonden dan kunt u de producten retourneren met het retourformulier.

Artikel zoeken

Het zoeken naar een product kunt u op twee manieren aanpakken. In de linkerkolom ziet u de verschillende hoofdcategorieën. As u op een van deze hoofdcategorieën klikt, klapt het menu open en verschijnen de subcategorieën. Deze zijn gegroepeerd op basis van aandoening, aandachtsgebied of wijze van verzorging. Als u op een subcategorie klikt, verschijnt er een overzicht van de bijbehorende producten. Indien u een specifiek product zoekt, dan kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken.

Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit