Klantenservice > Account

Account

Informatie over (de voordelen van) het aanmaken van een account en het wijzigen van uw gegevens.

Mijn medpets.nl

Bij Medpets.nl kunt u eenvoudig en snel een gebruikersaccount aanmaken. De voordelen van een account zijn dat uw bestelhistorie geregistreerd wordt en worden de adresgegevens van uw laatste bestelling automatisch geladen als u ingelogd een bestelling plaatst. Deze gegevens kunt u natuurlijk nog wel aanpassen, mocht dat nodig zijn. Ten slotte kunt u als u inlogt in uw account de status van uw huidige bestelling inzien.

Mijn gegevens wijzigen

Op de pagina Mijn Account kunt u inloggen in uw account en uw naam, e-mailadres en wachtwoord wijzigen. Uw adresgegevens kunt u op die plaats niet wijzigen. Wanneer u echter ingelogd een bestelling plaatst, dan worden automatisch de adresgegevens van uw laatste bestelling geladen en kunt u deze eventueel aanpassen.

Nieuwsbrief

Wij versturen maximaal twee keer per week een nieuwsbrief. Hiervoor schrijft onze dierenarts tweewekelijks een column waarin zij steeds een ander onderwerp gerelateerd aan de gezondheid van uw huisdier behandelt. Als nieuwsbriefabonnee bent u bovendien als eerste op de hoogte van aanbiedingen, acties en nieuwe producten in ons assortiment. Via de box op de homepage kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Via een link in de nieuwsbrief kunt u zich op elk gewenst moment afmelden en zult u de nieuwsbrief niet meer ontvangen.

Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit