Hill's

Koop 1 Hill's product en geef 2 maaltijden aan een asieldier

Bestel je in de actieperiode van 11 t/m 24 september een Hill's product op Medpets.nl? Dan doneer je hiermee 2 maaltijden aan een asieldier, welke voor dierendag door Hill's en Medpets worden uitgereikt!
Jaarlijks vinden in Nederland duizenden honden en katten een nieuw thuis via het asiel. Het Hill's 'Food, Shelter & Love™' programma ondersteunt wereldwijd meer dan 100.000 honden en katten in asielen door ervoor te zorgen dat zij iedere dag de juiste voeding krijgen. Het resultaat? Steeds meer gelukkige en gezonde viervoeters die een nieuw, liefdevol thuis vinden.

Voor de gezondheid van jouw huisdier

Het verhaal van Hill’s begint in 1939. Dierenarts Mark Morris is ervan overtuigd dat huisdieren met bepaalde problemen behandeld kunnen worden door middel van zorgvuldig samengestelde voeding. Vandaag de dag zijn er verschillende voerlijnen van Hill’s verkrijgbaar die bijdragen aan de gezondheid van jouw huisdier.

Hill’s Science Plan

Met Hill's Science Plan krijgt jouw hond of kat een voeding die perfect in balans is en bijdraagt aan een optimale gezondheid, ongeacht de levensfase waarin de hond zich bevindt. De voedingen van Hill's Science Plan bevatten antioxidanten die het immuunsysteem van jouw hond ondersteunen.

Prescription Diet

Speciaal voor honden en katten met een aandoening heeft Hill's Prescription Diet ontwikkeld. Dit is een breed assortiment nat- en droogvoer dat jouw hond of kat ondersteunt wanneer hij last heeft van de urinewegen, huid, vacht, lever, het maag- en darmstelsel, de gewrichten, overgewicht of een voedselallergie.

Ideal Balance

Ideal Balance van Hill’s is een gezondheidsvoeding voor jouw hond en kat. Het nat- en droogvoer ondersteunt de algehele gezondheid, immuniteit, huid, vacht en spijsvertering. Hill’s Ideal Balance heeft kip als enige bron van proteïne en bevat geen toegevoegde kleur-, smaak- en conserveermiddelen. Daarnaast is deze voeding vrij van maïs, tarwe en soja.

Merken

Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit