Accessoires voor Katten

Wanneer u besluit een kat aan te schaffen, moet u zich goed realiseren dat een kat meer is dan alleen een gezellige nieuwe huisgenoot. Een kat heeft een goede verzorging nodig.

Nagels

Wat ook belangrijk is voor een kat die niet buiten komt, is het hebben van een krabpaal. Normaal slijpt een kat zijn nagels aan een boom, maar de krabpaal is een goede vervanging. Toch is het raadzaam om ook een nageltang in huis te hebben, zodat u de kat zo nu en dan een handje kan helpen. Zeker bij oudere katten is dat noodzakelijk, omdat zij vaak vergeten hun nagels te verzorgen of er niet meer de kracht voor hebben. Op onze website kunt u de Mikki nageltang bestellen. Door het superieure ontwerp knipt u de nagel in één vloeiende actie en voorkomt u schade aan de nagel van uw kat. De nagelknipper kan regelmatig gebruikt worden.

Vervoersbox

Waar u ook aan moet denken bij de aanschaf van een kat, is hoe u de kat gaat vervoeren. Het is dus slim om direct bij de aanschaf ook al een vervoersbox te kopen. Die zal nog vaker van pas komen, bijvoorbeeld als de kat naar de dierenarts vervoerd moet worden. Op onze website bieden wij de United Pets Vervoersbox aan. Het is een zeer handige box omdat de zijkant opengemaakt kan worden. U kunt uw kat daardoor gemakkelijk uit de box halen. Bovendien is het Italiaanse design van de United Pets Vervoersbox een lust voor het oog.

Wat als uw trouwe viervoeter niet meer...

Wat als uw trouwe viervoeter niet meer...

Veel honden krijgen op een bepaald moment in hun leven last van gewrichtsproblemen. In de meeste gevallen pas op latere leeftijd, maar helaas kunnen ook jonge honden al met deze problemen te maken krijgen. In dit artikel zullen we verder ingaan op de problematiek rondom gewrichten. Hoe herkent u als baas gewrichtsproblemen en hoe pakken we ze aan?Lees verder »

Waarom Medpets.nl

  • Meer dan 5000 producten
  • Voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verzonden (mits op voorraad)
  • Goedkoper dan uw dierenarts
  • Klantvriendelijke service
  • Gratis verzending vanaf €55,-
  • Onze klanten beoordelen Medpets.nl gemiddeld met 8.6 (reviews 10) op basis van 8751 4703685.

Productadvies & Klantenservice

0186 - 57 55 28
Maandag t/m vrijdag: 08.30-17.30 uur
Medpets maakt gebruik van cookies.  -  sluit