Accessoires voor Katten

Wanneer u besluit een kat aan te schaffen, moet u zich goed realiseren dat een kat meer is dan alleen een gezellige nieuwe huisgenoot. Een kat heeft een goede verzorging nodig.

Nagels

Wat ook belangrijk is voor een kat die niet buiten komt, is het hebben van een krabpaal. Normaal slijpt een kat zijn nagels aan een boom, maar de krabpaal is een goede vervanging. Toch is het raadzaam om ook een nageltang in huis te hebben, zodat u de kat zo nu en dan een handje kan helpen. Zeker bij oudere katten is dat noodzakelijk, omdat zij vaak vergeten hun nagels te verzorgen of er niet meer de kracht voor hebben. Op onze website kunt u de Mikki nageltang bestellen. Door het superieure ontwerp knipt u de nagel in één vloeiende actie en voorkomt u schade aan de nagel van uw kat. De nagelknipper kan regelmatig gebruikt worden.

Vervoersbox

Waar u ook aan moet denken bij de aanschaf van een kat, is hoe u de kat gaat vervoeren. Het is dus slim om direct bij de aanschaf ook al een vervoersbox te kopen. Die zal nog vaker van pas komen, bijvoorbeeld als de kat naar de dierenarts vervoerd moet worden. Op onze website bieden wij de United Pets Vervoersbox aan. Het is een zeer handige box omdat de zijkant opengemaakt kan worden. U kunt uw kat daardoor gemakkelijk uit de box halen. Bovendien is het Italiaanse design van de United Pets Vervoersbox een lust voor het oog.

Alles over het ontwormen van huisdieren

Alles over het ontwormen van huisdieren

Het ontwormen behoort tot de standaard verzorging van uw huisdier. Door dit op regelmatige basis te doen kunt u uw hond of kat in goede gezondheid houden en ziekte voorkomen. Toch zijn er vaak vragen rondom het ontwormen van huisdieren, daarom hebben we speciaal voor u even wat zaken op een rijtje gezet.Lees verder »

Waarom Medpets.nl

  • Meer dan 4000 producten
  • Voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verzonden (mits op voorraad)
  • Goedkoper dan uw dierenarts
  • Klantvriendelijke service
  • Gratis verzending vanaf €55,-
  • Onze klanten beoordelen Medpets.nl gemiddeld met 8.6 (van 10) op basis van 8484 beoordelingen.

Productadvies & Klantenservice

0186 - 57 55 28
Open maandag t/m vrijdag: 9.00-17.00 uur
Medpets maakt gebruik van cookies.  -  sluit